x

Nacionalni seminar za stručno usavršavanje sportskih radnika Srbije 2016

11. Nacionalni seminar za stručno usavršavanje sportskih radnika Srbije održaće se u subotu, 26. novembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, u saradnji sa Ministarstvom za omladinu i sport Srbije.


Ovogodišnji Nacionalni seminar za stručno usavršavanje sportskih radnika Srbije održaće se u okviru Sajma sporta na Beogradskom sajmu u Beogradu, u periodu od 10:00 do 16:00 časova.

Programom Nacionalnog seminara za stručno usavršavanje sportskih radnika Srbije predviđeno je obrađivanje tema koje će dati mnoge odgovore na pitanja i probleme u finansiranju i realizaciji programa, od nivoa republike do lokalnih samouprava u skladu sa novim Zakonom o sportu i Pravilnikom o odobravanju i finansiranju programa kojima se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta.

Pravo učešća na Nacionalnom seminaru za stručno usavršavanje sportskih radnika Srbije imaće svi zainteresovani, koji se uredno prijave za učešće na seminaru.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešć na Nacionalnom seminaru za stručno usavršavanje sportskih radnika Srbije obavljaće se do 15. novembra 2016. godine, putem i-mejl adrese sport@eunet.rs

Napomena:
* Učešće u radu nacionalnog seminara je programska obaveza svih sportskih organizacija koje koriste sredstva iz budžeta republike i lokalnih samouprava.
* Zbog pripreme sertifikata o učešću na jedanaestom nacionalnom seminaru, prijave nakon predviđenog roka neće biti prihvaćene.
 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.11.2016. do 26.11.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportski savez Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.sportskisavezsrbije.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...