x

Sajam sporta 2016

Sajam sporta 2016

5. Međunarodni sajam sporta održaće se u periodu od 25. do 27. novembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, u saradnji sa nacionalnim granskim sportskim savezima, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.


Ovogodišnji sajam sporta održaće se pod sloganom “Sport je zakon” u halama 1 i 1A Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu, u periodu od 10:00 do 19:00 časova.


Programom sajma sporta predviđeno je predstavljanje sledećih organizacija (Državne institucije i udruženja) - Ministarstvo omladine i sporta Srbije, Sportski savez Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, Zavod za sport i medicinu sporta Srbije, Antidoping agencija Srbije (ADAS), Vojvođanski sekretarijat za sport, USSS, Udruženje medicine, Udruženje profesora, Udruženje novinara, fakulteti, itd; kao i sportovi iz svih pet (5) kategorija, među kojima su: fudbal, košarka, odbojka, vaterpolo, atletika, tenis, plivanje, tekvondo, karate, džudo, vazduhoplovstvo, badminton, konjički sport, mačevanje, triatlon…


Takođe, programom sajma predviđeno je održavanje i jedanaestog po redu, Nacionalnog seminara za stručno usavršavanje sportskih radnika u sistemu sporta Republike Srbije. Pored nacionalnog seminara, programom sajma predviđeno je i održavanje stručnih tribina i prodajne izložbe sportske opreme i rekvizita, praktičan prikaz (demonstracija) svih grana sporta, programa predškolskog, školskog i univerzitetskog sporta, nastup akreditovanih visokoškolskih ustanova sa programima školovanja i stručnog usvršavanja, izložbe najvećih sportskih ostvarenja vrhunskih sportista sa najvažnijih međunarodnih takmičenja i olimpijskih igara i dr.


Više informacija o sajmu sporta možete dobiti putem telefona na broj +381 11 322 42 69.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 25.11.2016. do 27.11.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportski savez Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: sport@eunet.rs
Web sajt: http://www.sajam.serbiansport.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...