x

Regionalni fitnes kongres - Fitspot 2016

Regionalni fitnes kongres - Fitspot 2016

1. Regionalni fitnes kongres - Fitspot održaće se u periodu od 23. do 25. novembra 2016. godine, na Kopaoniku, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.


Fitspot predstavlja fitnes kongres koji se premijerno održava u Srbiji, u okviru koga će se obrađivati fitnes teme sa aspekta nauke, praktične primene i menadžmenta u fitnesu, takođe, u okviru kongresa, stručni predavači pružiće profesionalne smernice koje učesnici će moći da koriste za razvoj fitnes kluba u kome rade, kao i za svoj lični razvoj.

Ovogodišnji regionalni fitnes kongres - Fitspot, koji se održava pod sloganom “Mesto gde znanje, zdravlje i fitnes sklapaju savez” održaće se u hotelu Grand na Kopaoniku.

Programom regionalnog fitnes kongresa - Fitspot prediđeno je obrađivanje sledećih tema: “Drugačiji marketing u fitnesu” - Danijela Lalić; “Perspektive struke” - Prof. dr. Vladimir Koprivica; “Drugačiji pristup poslovanju” - Prof dr Bojan Lalić; “Drugačiji fitnes” - Milan Ivetić; “Fitnes klubovi u novom zakonu o sportu” - Miodrag Andrić; “Komunikacija i tehnike podučavanja u perosnalnom treningu” - Prof Dubravko Turk; Takođe, programom kongresa, predviđeno je održavanje i otvorene panel diskusije.

Pravo učešća na regionalnom fitnes kongresu - Fitspot  imaće svi zainteresovani uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na regionalnom fitnes kongresu - Fitspot obavljaće se putem i-mejl adrese office@srfs.org.rs i fitsport@fit.rs

Više informacija o regionalnom fitnes kongresu - Fitspot možete dobiti putem telefona 062 216 436 (Miloš Bunić) i 063 86 00 993 (Andrea Jošić). * za pozive van Srbije dostupan Viber.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 23.11.2016. do 25.11.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Savez za rekreaciju i fitnes Srbije
Mesto: Kopaonik
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.srfs.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...