x

Beogradska rolerijada 2016

Beogradska rolerijada 2016

19. Beogradska rolerijada održaće se u subotu, 11. juna 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Udruženja Beogradska rolerijada, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Ovogodišnja Beogradska rolerijada, kao i prethodnih godina, održaće se na centralnim ulicama  Grada Beograda, (od Slavije, preko Trga Republike, do Kalemegdana), sa početkom u 09:00 časova.

Programom Beogradske rolerijade predviđene su sledeće trke:Trke za njamlađe (do 7 godina, od 8 do 11g i od 12 do 15 godina); Blic trka za odrase (16+g); Porodična trka; Trka na 100 m. Takođe, programom manifestacije, pored trka rolera predviđena je i dobra zabava, za koju će se pobrinuti plesne grupe iz Zrenjanina i UMS-a.


Pravo učešća na Beogradskoj rolerijadi imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni, koji se osećaju psiho-fizički spremnim za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od odgovarajućih trka.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Beogradskoj rolerijadi održaće se na sam dan manifestacije, na Trgu Republike od 09:00 časova.


Za najuspšenije takmičare/ke Beogradske rolerijade predviđene su nagrade.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 11.06.2016. do 11.06.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje Beogradska rolerijada
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...