Škola sportskog novinarstva


Škola sportskog novinarstva u organizaciji Udruženja sportskih novinara Beograda (USNB) početkom marta na Starom DIF-u počeće sa radom dvomesečna škola za sportske novinare. Cilj škole je da se kroz primere iz prakse što više mladih ljudi upozna sa jednom veoma atraktivnom profesijom. Polaznici će imati priliku da uče o radu u štampanim medijima, agencijama, na radiju i televiziji, ali i na samim sportskim događajima i konferencijama za novinare.

Program škole sportskog novinarstva, zajedno sa kvalitetnim predavačima, koje na najbolji način predstavlja njihov dugogodišnji rad, autoritet i ugled u profesiji, vodi svoje polaznike kroz 100 časova u kompletan krug sticanja svih baznih elemenata profesije sportski novinar, uz odgovarajuću praksu u elektronskim i štampanim medijima. U školi koja se prvi put na ovakav način organizuje u Srbiji, polaznici će dobiti na jednom mestu i za relativno kratko vreme, edukaciju koja će im širom otvoriti medijska vrata.

Nastava će se održavati tri puta nedeljno, po tri časa, a predavači će biti: mr Ivan Cvetković (Politika) mr Vera Milosavljević (Beta) Snežana Pantović (Radio Beograd) Slaviša Veselinović (Prva televizija) Aleksandar Simić (Studio B) dr Sladjana Mijatović (Fakultet za sport i fizičko vaspitanje) dr Rade Veljanovski (Fakultet politickih nauka) i Cvijetin Milivojević (direktor PR agencije Pragma).

Za upis i dodatne informacije na raspolaganju je telefon 065 4147 618, e-mail: skolasportskognovinarstva@gmail.com, kao i Facebook stranica SSkola sportskog novinarstva USNB.


Datum: 25.02.2014. Autor: Branislav Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...