x

Predsednik Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević i prvi čovek kompanije "SvisGas" Đanluka Boreli potpisali su u Skupštini grada Beograda trogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu Beogradskog maratona.

Tom prilikom, predsednik Privremenog organa grada Beograda i čelnik Organizacionog odbora 27. Beogradskog maratona g. Siniša Mali potvrdio je da će glavni grad pružiti maksimalnu podršku u organizaciji ove tradicionalne manifestacije i ove i narednih godina.

"Beogradski maraton je brend našeg glavnog grada i ponosni smo na njega. Do sada je za učešće na maratonu prijavljeno preko 1.400 trkača iz 45 zemalja" - rekao je Mali posle svečane sednice Organizacionog odbora ove manifestacije.

Predsednik švajcarske kompanije "SvisGas" Đanluka Boreli zahvalio se čelnicima grada Beograda na gostoprimstvu i izjavio da mu je izuzetno drago što je potpisan trogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu Beogradskog maratona i što je tim činom otvorena mogućnost nastupa njegove kompanije na novom tržištu, imajući u vidu da je do sada investirao isključivo u Švajcarskoj i Italiji.

Prvi čovek Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević poručio je da je svima nama dužnost da pošalju u svet lepu sliku o Beogradu i Srbiji. "Trogodišnja saradnja sa kompanijom "SvisGas" pomoći će nam u tome. Od izuzetne je važnosti stvaranje veza između uspešnog biznisa i sporta" - rekao je Đorđević.

Tradicionalni 27. SuisseGas Beogradski maraton biće održan 27. aprila.Datum: 01.03.2014. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...