Predsednik Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević i prvi čovek kompanije "SvisGas" Đanluka Boreli potpisali su u Skupštini grada Beograda trogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu Beogradskog maratona.

Tom prilikom, predsednik Privremenog organa grada Beograda i čelnik Organizacionog odbora 27. Beogradskog maratona g. Siniša Mali potvrdio je da će glavni grad pružiti maksimalnu podršku u organizaciji ove tradicionalne manifestacije i ove i narednih godina.

"Beogradski maraton je brend našeg glavnog grada i ponosni smo na njega. Do sada je za učešće na maratonu prijavljeno preko 1.400 trkača iz 45 zemalja" - rekao je Mali posle svečane sednice Organizacionog odbora ove manifestacije.

Predsednik švajcarske kompanije "SvisGas" Đanluka Boreli zahvalio se čelnicima grada Beograda na gostoprimstvu i izjavio da mu je izuzetno drago što je potpisan trogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu Beogradskog maratona i što je tim činom otvorena mogućnost nastupa njegove kompanije na novom tržištu, imajući u vidu da je do sada investirao isključivo u Švajcarskoj i Italiji.

Prvi čovek Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević poručio je da je svima nama dužnost da pošalju u svet lepu sliku o Beogradu i Srbiji. "Trogodišnja saradnja sa kompanijom "SvisGas" pomoći će nam u tome. Od izuzetne je važnosti stvaranje veza između uspešnog biznisa i sporta" - rekao je Đorđević.

Tradicionalni 27. SuisseGas Beogradski maraton biće održan 27. aprila.Datum: 01.03.2014. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...