x

Venecuelanac naljutio Ražnatovića, sledi rat

Venecuelanac naljutio Ražnatovića, sledi rat

Borba sa trofejnim Gusmirom Perdomom, koji je izazivač za WBA pojas svetskog šampiona, tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele, veliki je izazov i kompliment za mene, izjavio je Veljko Ražnatović, srpski kruzeraš, koji je sa istim rivalom trebalo da ukrsti rukavice još 20. avgusta u Jagodini.

Međutim, tada je morao na megdan sa Fincem Janeom Forsmanom, kojeg je nokautirao u drugoj rundi, ali je sada vreme za daleko jačeg Venecuelanca. Sutra (petak) od 18 sati u nemačkom gradu Oberhauzenu, na gala reviji u organizaciji Petkos boks promoušna ova dva rivala će u profi ring.

- To što je izostao meč sa Perdomom u Jagodini zbog njegovih problema sa vizom, samo me je dodatno motivisalo, da ne kažem naljutilo. Iako je reč o trofejnom bokseru, nemačka publika i naši ljudi koji dođu u Oberhauzen - videće još jedan moj nokaut. Obećavam! - u svom stilu će Ražnatović.

Oba takmičara upravo su prošla “vagu”, Perdomo 89,7 kilograma, Ražnatović 90,5. Spremni su da se pokažu u najboljem svetlu.

- Spremao sam se kao i do sada sa mojim timom koji ne menjam već tri godine, od kada sam prešao u Novi Sad kod trenera Zorana Bačulova. Uvek sam u top snazi, osetiće to Perdomo - zaključio je Veljko.


RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva    12

Pobeda    12

Pobeda nokautom    9


UČINAK GUSMIRA PERDOMA

Fedelatin titule    3 (2006, 2008. i 2017)

Prvak Venecuele    7 puta

Amaterski skor    85 pobeda, 11 poraza

Profi mečeva    41

Profi pobeda    28

Profi pobeda nokautom    18

Profi poraza    13

Profi poraza nokautom    6

Datum: 15.09.2022. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...