x

Dionysus experience - Hajking po Šumadiji uz piknik

Dionysus experience - Hajking po Šumadiji uz piknik Foto: DIONYSUS Experience & Tarpoš

Bog vina Dionis se po drugi put javlja u Srbiji. U nedelju 2. oktobra vodi vas na pešačku turu u Šumadiji i otkriva vam božanstvene poglede i ukuse vinarije TARPOŠ.


Hajking po Šumadiji uz piknik, sač od jagnjetine i teletine, vino i žurka – putovanje u božanstveni svet koje nećete želeti da propustite - DIONYSUS Experience stiže u Šumadiju za sve poklonike aktivnog hedonizma 


Slavljenje života, uživanje u dobrom vinu i izbor prijatnog ambijenta i društva nije samo odlika bogova. Dionis, bog vina i ljubavi i jedan od najzagonetnijih božanstava, inspiracija je ekskluzivnog događaja DIONYSUS EXPERIENCE - Godlike Adventure koji nas posle berbe grožđa u septembru očekuju u Šumadiji.


Nakon tročasovnog hajkinga po u srcu Šumadije, umorićete se ali i bićete srećni jer će Dionis služiti sač od jagnjetine i teletine, četiri vrsta vina, vinogradarsku pitu sa suvim grožđem i niz poslastica u prelepom ambijentu vinarije Tarpoš. 


Ceo događaj završava se posebno - u srcu vinograda u vinariji Tarpoš, nalazi se hrast zapis, za koji postoje predanja da su se ispod njega sastajali Karađorđe i naši junaci na svom putu ka Orašcu. Ovo mesto predivne energije biće nagrada za sve one koji narkon hajkinga i matinea, odluče da dan završe plesom i žurkom. 


Šta još poželeti? Možda sjajno društvo i deljeno iskustvo sa još 150 pozitivnih, aktivnih i duhom mladih ljudi za savršen kraj nedelje. 


DIONYSUS EXPERIENCE nesvakidašnji vinski doživljaj u prelepom ambijentu vinarije Tarpoš, sa pogledima na Venčac i Bukulju, biće održan u nedelju 2. oktobra u Aranđelovcu. 


Ispunite vaše najveće snove, budite aktivni i priključite se božanstvenoj avanturi. 


Više informacija i prijave na sajtu i Instagram stranici.


Datum: 14.09.2022. Autor: Veroljub Zmijanac

PROČITAJTE JOŠ...