x

Međunarodni dan žena u znaku sportista sa invaliditetom

Predstojeći praznik žena, pored drugih brojnih programa, biće obeležen i višesatnim sportskim druženjem osoba sa invaliditetom gde će u nizu disciplina - boćanje, pikado, savladavanje poligona, stoni tenis, viseća kugla itd. - što takmičarski što revijalno učestvovati naši sugrađani oba pola i svih uzrasta, članovi brojnih organizacija osoba sa invaliditetom kao i korisnici ustanova obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite sa prostora celog Grada.

Ovu manifestaciju, koja će biti održana u četvrtak, 06.marta u sali Sportskog centra "Olimp“ od 10,00 sati,  organizuje Sportski Savez osoba sa invaliditetom Beograda u saradnji sa Društvom za sport i rekreaciju invalida Zvezdare, a pod pokroviteljstvom Skupštine  Grada Beograda - Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu i uz podršku Gradske opštine Zvezdara.

Susreti će biti prilika da sportisti pokažu svoje znanje i umeće, gde su za sve učesnike obezbeđene diplome dok će pobednicima biti uručene medalje, a u isto vreme ovo je prilika da budu  prestavljeni najuspešniji sportisti sa invaliditetom Beograda, osvajači medalja na skoro završenim sportskim igrama u Malmeu u Švedskoj, a među promoterima biće i jedna od prvih dama našeg sporta,  Isidora Bajić, vicešampionka sveta u tekvondu, i drugi.Datum: 06.03.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...