x

Obnovljen mural sa likom Dragoljuba Đuričića na trasi Beogradskog maratona

Obnovljen mural sa likom Dragoljuba Đuričića na trasi Beogradskog maratona

Zauvek zajedno na mestu odakle si nam uvek davao nesebičnu podršku i snagu za svaki novi kilometar. Bezgranično hvala u ime svih učesnika Beogradskog maratona i tvojih dragih prijatelja. Uvek ceš biti u našim srcima i deo Beogradskog maratona” - ovo je bio tekst koji smo objavili u maju prošle godine kada smo oslikali mural sa likom nam dragog Dragoljuba Djuričića na ulasku u tunel ispod Brankovog mosta. 


Svi koji su u prethodnih deset godina učestvovali na Beogradskom maratonu, sa radošću su dotrčavali do čuvene prve muzičke stanice, gde ih je čekao Dragoljub sa svojom grupom bubnjara, a onda ih je odatle ispraćao udahnuvši im dodatnu snagu i energiju koja ih je nosila kilometrima daleko. 


Neko je, u međuvremenu, naružio mural posvećen jednom od najboljih bubnjara sa ovih prostora i Heroju Beogradskog maratona. Mi smo ga, upravo, obnovilii i radosni smo što će učesnike 35. Beogradskog maratona 15.5.2022. godine, Dragoljub i dalje dočekivati i svojim širokim osmehom ih bodriti i ispraćati na dalek put!


Ovde možete pogledati video obnove murala:



35. Beogradski maraton održaće se u nedelju, 15. maja 2022. godine u Beogradu, u organizaciji Beogradskog maratona d.o.o., a pod pokroviteljstvom Atletskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta Srbije i Grada Beograda.


Kratka istorija Beogradskog maratona


Datum: 18.01.2022. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...