x

Šest članova rukometne reprezentacije Srbije pozitivno na virus Covid-19

Šest članova rukometne reprezentacije Srbije pozitivno na virus Covid-19

Na redovnom testiranju rukometne reprezentacije Srbije koja se nalazi na završnim pripremama za Evropsko prvenstvo (13-30. januar 2022, Slovačka i Mađarska) otkriveno je šest pozitivnih nalaza na virus kovid-19 među rukometašima i članovima stručnog štaba.


Reprezentativci Vladimir Cupara i Bogdan Radivojević, kao i četiri člana stručnog štaba – selektor Toni Đerona, trener golmana Dimitrije Pejanović, fizioterapeut Petar Radulović i šef delegacije Milorad Krivokapić su u dobrom opštem stanju i sa blagim simptomima virusa.


Dve kontrolne utakmice naše selekcije uoči Evropskog prvenstva, koje su planirane za 7. i 9. januar 2022. godine sa reprezentacijom Nemačke se radi preduzimanja dodatnih mera i smanjivanja potencijalnog rizika od novog zaražavanja otkazuju.


Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce 2022 održaće se u periodu od 13. do 30. januara 2022. godine, u Mađarskoj i Slovačkoj, u organizaciji Rukometnog saveza Mađarske i Rukometnog saveza Slovačke,  a pod pokroviteljstvom Evropske rukometne federacija (EHF).


Raspored utakmica i rezultati - Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce 2022


Datum: 04.01.2022. Autor: Rukometni savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...