x

Ministar Udovičić posetio rukometaše na završnim pripremama pred EP

Ministar Udovičić posetio rukometaše na završnim pripremama pred EP Foto: RSS

Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić posetio je mušku rukometnu reprezentaciju Srbije koja se nalazi u Staroj Pazovi na završnim pripremama za Evropsko prvenstvo. Naša selekcija se već nedelju dana priprema za kontinentalni šampionat koji je na programu od 13. do 30. januara u Mađarskoj i Slovačkoj, a uoči puta u Segedin, "orlovi" će imati i dve kontrolne utakmice protiv Nemačke, 7. i 9. januara u Nemačkoj. 


Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce 2022


Ministar Udovičić je na početku nove kalendarske godine posetio rukometaše u njihovoj bazi, Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije i prilikom posete razgovarao sa reprezentativcima i selektorom Tonijem Đeronom, pružio im punu podršku u radu i poželeo da ostvare što bolji plasman na predstojećem takmičenju.


"Orlovi" će 11. januara krenuti put Segedina, gde će igrati grupnu fazu EHF EURO 2022. Srbija se nalazi u grupi C sa reprezentacijama Francuske, Hrvatske i Ukrajine, a raspored utakmica je sledeći:


13. januar u 18:00 časova: SRBIJA – UKRAJINA


15.januar u 20:30 časova: HRVATSKA – SRBIJA


17. januar u 20:30 časova: FRANCUSKA – SRBIJA


Raspored utakmica i rezultati - Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce 2022Datum: 02.01.2022. Autor: Rukometni savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...