x

Dejvis kup tim Srbije krenuo put Insbruka

Dejvis kup tim Srbije krenuo put Insbruka Foto: TSS

Dejvis kup selekcija Srbije boriće se od 25. novembra do 5. decembra 2021. na finalnom turniru ovog prestižnog teniskog timskog takmičenja, Dejvis kupu koji će biti održan u tri grada (Madrid, Insbruk i Torino). 


2. izdanje finalnog takmčenja teniskih nacionalnih reprezentacija za muškarce, pod nazivom Dejvis kup održaće se u periodu od  25. novembra do 05. decembra 2021. godine, u Austriji, Italiji i Španiji, a u organizaciji Međunarodne teniske Federacije (ITF).


Raspored i rezultati - Dejvis kup 2021


Selekcija Srbije smeštena je u Grupu F sa Nemačkom i Austrijom, a međusobni mečevi igraće se u Insbruku. Tim Srbije ove nedelje odradio je finalne pripreme na terenima TC Novak u Beogradu uoči odlaska u Austriju. 


Selektor Dejvis kup tima Srbije Viktor Troicki odredio konačan spisak igrača za finali turnir Dejvis kupa 2021


Put Austrije iz Beigrada krenuli su Dusan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Nikola Ćaćić, selektor Viktor Troicki, trener Dusan Vemic, fiziotarapeut Miljan Amanovic, doktor Dusko Spasovski, dok će se najbolji teniser planete Novak Đoković priključiti srpskom timu u Insbruku po završetku završnog Mastersa u Torinu. 


Datum: 20.11.2021. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...