Počinje Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu - Beograd 2014


Reprezentativci Srbije u hokeju na ledu pozivaju navijače da im se fer navijanjem pridruže u borbi protiv mržnje i u velikom broju donesu plišane igračke na prvu utakmicu predstojećeg Svetskog prvenstva u hokeju na ledu koje  počinje u Beogradu (sreda, 09. april, svečano otvaranje u 20:00, Ledena dvorana Pionir, Čarli Čaplina 39, Beograd).

Naši najbolji oklopnici pozivaju sve da sutra ponesu plišane igračke, jer će uoči prve utakmice prvenstva između Srbije i Belgije, u sredu, 9.4.2014, od 20:00, članovi Nacionalnog komiteta za borbu protiv govora mržnje, ambasadori zemalja učesnica i ostali ljubitelji najbržeg sporta ubaciti, u skladu sa lepom hokejaškom tradicijom, plišane igračke na led, koje će reprezentativci odneti u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine, odnosno dom Dragutin Filipović Jusa, za mališane bez roditeljskog staranja.

Na taj način će svi koji dođu učestvovati i u jednoj od prvih interaktivnih koreografija u Srbiji.
"I, zaista - da li ste nekada videli navijačku koreografiju u kojoj je nešto što je pripadalo vama? Setite ste gde vam stoje i pronađite plišane igračke ili kupite nekoliko i donesite u našu najveću ledenu dvoranu 9. aprila", pozivaju naši reprezentativci.

Savez hokeja na ledu Srbije ovu akciju pod imenom  "PLAY HOCKEY" (Igraj hokej) realizuje u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i Nacionalnim komitetom za borbu protiv govora mržnje.

Hokejaši Srbije su osim humanosti potvrdili i odlučnost u borbi protiv mržnje, te zanimljivom online kampanjom pozvali navijače da im fer navijanjem pomognu u borbi za plasman u viši rang.

Kampanju, koja promoviše radost navijanja za reprezentaciju, čini serija fotografija koje treba postaviti i deliti putem društvenih mreža, a sa kojih vas Stefan Ilić, Andrej Cvik i Dragan Komazec pozivaju na Svetsko prvenstvo.

Na svetskom šampionatu će pored domaće selekcije Srbije učestvovati i reprezentacije Australije, Belgije, Estonije, Izraela i Islanda. Turnir se igra po jednokružnom ligaškom sistemu ("svako sa svakim"). Najbolje plasirana selekcija


Datum: 09.04.2014. Autor: Igor Bećirić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...