Promene u SPD Radnički

 
 

Skupština Sportskog privrednog društva Radnički je na današnjoj sednici razrešila dužnosti dosadašnjeg direktora Bojana Ilića, a za novog direktora imenovan je Bratislav Uraković.


Privilegija je dati celog sebe za svoj grad i klub. Imao sam čast da sarađujem sa vrhunskim sportistima. Zahvaljujem se svim kolegama, prijateljima društva, a posebno našim vernim navijačima. Novom menadžmentu želim puno uspeha u daljem radu, jer Radnički zaslužuje uvek više i bolje, izjavio je dosadašnji direktor Radničkog Bojan Ilić.


Radnički je pod Ilićevim rukovodstvom  zabeležio velike sportske uspehe: osvajanje Regionalne vaterpolo lige, titulu šampiona Srbije, finale Kupa Srbije u vaterpolu, dva finala Kupa u odbojci, finale plej-ofa u rukometu za žene, završni turnir Kupa Radivoja Koraća, kao i plasman tri ekipe na evropska takmičenja.


Sportsko privredno društvo Radnički se zahvaljuje Bojanu Iliću na svom zalaganju za klub i želi mu puno uspeha u daljem radu.


Datum: 06.08.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...