Održano Prvenstvo Beograda u šahu za osobe sa invaliditetom

 
 

Proteklog dana je, na Adi Ciganliji održano Prvenstvo Beograda u šahu za osobe sa invaliditetom u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.  U prelepoj atmosferi, u Sportskom centru osoba sa invaliditetom, najbolji šahisti sa invaliditetom grada Beograda imali su priliku da odmere svoja umeća u ovoj drevnoj sportskoj igri.


Organizator Prvenstva bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, a pokrovitelji Sekretarijati za sport i omladinu i socijalnu zaštitu grada Beograda.


U seniorskoj konkurenciji najuspešniji pojedinac Prvenstva bio je Kosmac Nikola. Drugo mesto je osvojio Ljubiš Milan, dok je bronzana medalja zasluženo pripala Vasić Dušanu.


Među juniorima, najuspešniji je bio Stefan Radojičić koji  je ostvario sve pobede, drugo mesto pripalo je sjajnoj Milici Nešković, dok je bronzanu medalju osvojila Ana Nešković.  


Datum: 23.07.2021. Autor: Aleksandar Vujčić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...