x

Finale Super lige Srbije: Novi vlasnik trofeja ili majstorica

Finale Super lige Srbije: Novi vlasnik trofeja ili majstorica Foto: BSS

Odluku donosi somborska boks noć! Odluku da li smo dobili novog ekipnog šampiona Srbije ili će o tome odlučiti popularna majstorica. Ušli smo u foto finiš bokserske Super lige Srbije za sezonu 2020. - 2021. u kome se za tron bore sa jedne strane neporaženi tim Crvene zvezde i isto tako hrabri i briljantni asovi BK Sombor. Prvi finalni susret odigran je na beogradskoj Marakani  u kome je vođstvo ostvario domaćin, ekipa crvenobelih rezultatom 14:8. Jedna pobeda deli Beograđane od naslova šampiona, ali Somborci ističu da su sigurni u pobedu na domaćem terenu koja ih ostavlja u životu i uvodi ovaj duel u treći odlučujući susret koji bi se igrao na neutralnom terenu.


Zvezda slavila u prvom meču finala Superlige u boksu


Sudar plavih (Sombor) i crvenobelih (Crvena zvezda) zakazan je za petak veče od 20.00 na otvorenom, na Trgu Svetog trojstva grada Sombora, uz direktan TV prenos na TV Arena.


U oba tabora ističu da je motivacija i spremnost svih aktera na najvišem mogućem nivou.


“Milutin Stanković je daleko najiskusniji i najbolji bokser sa kojim sam ja delio ring. Želim da mu se neizmerno zahvalim što mi je pružio ovakav meč i što mi je dozvolio da napredujem kroz ovu pobedu. Vidimo se u revanšu večeras. Svi u Somboru jedva čekaju večerašnji spektakl” - poručio je Veljko Ražnatović uzdanica Somboraca.


Završen Memorijal Zvonko Vujin u čast prvog Srbina osvajača olimpijske medalje u boksu


U Crvenoj zvezdi priželjkuju pobedu u “gradu zelenila” i proslavu titule.


“Kada sam dobio poziv da kao pozajmljen bokser boksujem za Beograđane nisam se dvoumio. Puno sam napredovao ove godine. Imaću za protivnika koga sam u prvom meču lako dobio. Ali ne verujem da će on ponoviti greške iz prvog duela, predstoji pravi spektakl” - istakao je Novopazarac Džejlan Toskić koji brani boje crvenobelih. 


Ukoliko dođe do majstorice, Smederevo će biti domaćin ovog duela, u nedelju 25. jula 2021.


Datum: 23.07.2021. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...