x

Seniorke TC Novak odbranile prestol

Seniorke TC Novak odbranile prestol Foto: TSS

Šampionki podijum u konkurenciji seniorki Ekipnog prvenstva Srbije 2021. kao i prethodne godine ispunile su teniserke TC Novak iz Beograda. Aktuelne šampionke do odbrane trona stigle su pobedom u finalu nad timom TK Dril (Beograd) 3:1 (Ivana Jorović – Natalija Senić 7:6(4) (sr. 7:6(4), 0:6, 0:6), Draginja Vuković – Nina Zabrdac 6:1, 6:2, Lola Radivojević – Anastasija Arsić 6:2, 6:1, Iva Šepa – Ana Savković 6:3, 6:0.  


Na putu do novog šampionskog pehara seniorke TC Novak koje su bile postavljene za prvog nosioca, savladale su TK Winner 4:1, TK Player zone 4:1 i na kraju TK Dril.


Misija ispunjena: Sa titulom Rolan Garosa, Novak Đoković kreće u pohod na Vimbldon


Vicešampionke Srbije TK Dril na putu do završnice pobedio je TK Dinamo 4:1, TK Player Zone 5:2 i u polufinalu TK Haron 4:0.


Sjajan uspeh, sjajan rezultat naših devojaka na koje smo jako ponosni. Odbranile su tron osvojen 2020. i ponovo nas učinile srećnim i ispunjenim. Dale su nam potvrdu da je sav svakodnevni rad na terenu upravo onakav kakav želimo, da donosi željeni rezultat i da smo na pravom putu. Pokazale su i to da smo tim koji diše kao jedan i da će za uspeh svog kluba dati sve na terenu, da vlada izuzetna atmosfera, ona klupska koja svaki sport čini snažnim i koja ujedno svakog pojedinca dodatno motiviše i čini boljim. Nastavljamo u istom tempu i idemo dalje u nove pobede” – rekao je Darko Milošević nakon pobede glavni trener ženskog seniorskog tima TC Novak.


Novak Đoković braniće titulu pred publikom na Vimbldonu


Na terenima TC Novak na kome je održano finale Ekipnog prvenstva Srbije 2021. za seniorke, kao i prethodna polufinala, slika koja raduje. Radost, ozarena lica svih takmičarki, pozitivna energija i atmosfera, džentlmenstvo, a to je esencija teniskog sporta koju treba gajiti i to je put kojim treba ići kroz budućnost.


Datum: 17.06.2021. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...