Naša Teodora svetski WAKO PRO šampion

 
 

Spektakularan kik boks viđen je u petak uveče u Kovilovo Resort-u nadomak Beograda, a najduže će ostati u pamćenju našoj šampionki Teodori Manić (27). Popularna Tejka je u meču večeri na “Arena Friday Night Fights 3”, u delu programa pod nazivom “Ladies Kickboxing Night”, pobedila aktuelnu svetsku šampionku Italijanku Kristinu Karuzo jednoglasnom odlukom sudija (3:0) posle pet rundi fenomenalne borbe. Srpkinja se tako domogla pojasa prvaka sveta WAKO PRO federacije u disciplini K1 rules, kategorija do 65 kg.

- Prvi put je ovaj pojas oko mog struka, prvi put sam svetski šampion. Verovatno ću spavati sa njim - u dahu nam je odmah posle meča rekla Teodora uz čestitke rivalki iz Italije na fantastičnoj borbi.

Održano merenje za Arena friday night fights 3

Drugi deo spektakla “Road to One” nije bio ništa manje fascinantan, naprotiv. Četiri superteškaša iz regiona su odmerila snage, a pobedu je odneo naš Nikola Filipović. On je nokautirao oba svoja rivala i tako izborio završni turnir osmorice najboljih evropskih superteškaša koji će biti održan u drugom delu godine.

Ceo spektakl koji je nažalost zbog koronavirusa organizovan bez publike u Kovilovu direktno je prenošen na TV Arena sport u našoj zemlji, ali i širom sveta na aplikaciji ONE Championship i putem kanala O2 koji pokriva Češku i Slovačku.

Specijalni gosti bili su predsednik WAKO, Roj Bejker, predsednik WAKO Europe, Ištvan Kiralji i Semi Šilt, četvorostruki osvajač K1 Grand Prix.


REZULTATI

(+94 kg, 3x3, polufinale 1)

Nikola Filipović (Srbija) - Aleksandar Dimovski (Makedonija)    KO

(+94 kg, 3x3, polufinale 2)

Anto Sirić (Hrvatska) - Miroslav Vujović (Crna Gora)    2:1

(-50 kg, 4x3, WAKO PRO titula prvaka Srbije)

Sara Zećiri (Srbija) - Maja Ostojić (Srbija)    3:0

(-60 kg, 3x3)

Karmela Makelja (Hrvatska) - Milana Bjelogrlić (Srbija)    0:3

(-70 kg, 3x3)

Dajenka Meijer (Holandija) - Aleksandra Krstić (Srbija)    2:1

(-61 kg, 3x3)

Nakon Majske nagrade, Teodora u bici za pojas

Lucija Mudrohova (Češka) - Sarel de Jong (Holandija)    KO

(-65 kg, 5x3, WAKO PRO titula prvaka sveta)

Teodora Manić (Srbija) - Kristina Karuzo (Italija)    3:0

(-71 kg, 3x3)

Vinisijus Bereta (Brazil) - Jovan Nikolić (Srbija)    KO

(-84 kg, 3x3)

Mesud Selimović (BiH) - Boban Ilioski (Makedonija)    KO

(-79 kg, 3x3)

Žiga Pečnik (Slovenija) - Nikola Todorović (Srbija)    KO

(-86 kg,3x3)

Olivije Ros (Kanada) - Aleksandar Menković (Srbija)    3:0

(+94 kg, 3x3)

Nikola Filipović (Srbija) - Anto Širić (Hrvatska)    KO

Datum: 12.06.2021. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...