x

DDOR Olimpijska staza donosi duh Olimpijskih igara u Užice

DDOR Olimpijska staza donosi duh Olimpijskih igara u Užice

U subotu 12. juna sa početkom u 12 časova u Užicu će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Užica. Prva „DDOR Olimpijska staza“ održana je protekle nedelje u Vršcu uz učešće preko 600 takmičara.


DDOR Olimpijska staza ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, “DDOR Olimpijska staza” će približiti olimpizam i olimpijske simbole svim učesnicima. 


Duh Olimpijskih igara u Vršcu: održana prva DDOR Olimpijska staza


Učešćem,  takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka OI u Tokiju. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog tima Srbije – DDOR osiguranju.


Druga Olimpijska staza se nalazi u Užicu i biće realizovana 12. juna 2021. godine sa početkom u 12 časova na Trgu Partizana.  Staza se završava ispred zgrade filijale DDOR osiguranja u ulici Vukole Dabića 11, odakle treba opet doći na početnu tačku na Trgu Partizana gde će biti upriličeno proglašenje najuspešnijih. 


OKS u saradnji sa kompanijom DDOR pokreće projekat DDOR Olimpijska staza


Prijave za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem online prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na linku : https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/, do početka događaja.


Obezbeđene su i vredne nagrade u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova.


Osobama mlađim od 18 godina za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” će biti potrebna pismena saglasnost roditelja -  staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta zajedno sa prijavom za učešće.


Datum: 11.06.2021. Autor: Jovan Simić

PROČITAJTE JOŠ...