BetWorld247

Predstavljen VIP bič masters 2014


Odbojkaški savez Srbije i njegov partner mobilni operater VIP predstavili su Šampionat Srbije u odbojci na pesku "VIP bič mastres 2014" na veoma posećenoj konferenciji za medije u na splavu "Plej".

- Veliko mi je zadovoljstvo da najavim leto  u odbojci na pesku koje će moći da vide ljubitelji ovog sporta u 12 gradova Srbije, što je rekordan broj - rekao je Aleksandar Boričić predsednik OS Srbije u uvodnoj reči.- Zajedno sa našim partnerom VIP mobajlom sa kojim imamo izuzetnu saradnju već sedam godina, nastojimo da poboljšamo kvalitet i ove olimpijske discipline i motivišemo mlade odbojkaše i odbojkašice  da se iznova dokazuju na terenu.

Dejan Turk, direktor VIP za centralnu Evropu je naglasio da je "VIP bič matsers" najveće i najkvalitetnije takmičenje u odbojci na pesku u Srbiji:
- U odbojci na pesku na najlepši način spojen takmičarski duh i lepota sjajnog timskog sporta - dodao je Turk.-  Pomažemo i VIP master bič školu odbojke na pesku koju će moći da pohađaju najmlađi posetioci svih 12 nacionalnih turnira, ali i Evropskog prvenstva čiji će domaćin biti Novi Sad.

Promoter "VIP bič masters" nacionalnog prvenstva je proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić koji je predstavnicima 12 gradova uručio sertifikate za organizatore. Termini su- 30. maj - 1. jun: Novi Pazar,  6 - 8. jun: Užice, 13 - 15. jun: Kruševac, 20 - 22. jun: Novi Sad, 27 - 29. jun: Kraljevo: 1 - 5. jul: CEV Evropsko prvenstvo  - masters u Novom Sadu, 11-13. jul: Bačka Palanka, 25- 27. jul: Bač, 1 - 3. avgust: Sombor, 8 - 10. avgust: Kanjiža, 15 - 17. avgust: Temerin, 22 - 24. avgust: Balkanijada u Beogradu i 26 - 30 avgust: Beograd - finale nacionalnog šampionata na Adi Ciganliji.

predstavljen-vip-bic-masters-2014-2.jpg

Visoki zvaničnik firme LG Jan Gong Li obratio se velikom broju zvanica i uglednih gostiju, da bi potom predstavnici firme LG promovisali su  LG G2 mini smart telefon koji će od 25. aprila premijerno biti dostupan u Srbiji samo u okviru VIP post pejd ponude i biće zvanični telfon ovogodišnjeg "VIP bič mastresa". O izuzetnim karakteristikama ovog telefona govorili su Kenet Dži direktor poslovne jedinice kompanije LG u Mađarskoj i Aleksandar Vukosavić menadžer za uređaje i dodatnu opremu u VIP mobajlu.Datum: 25.04.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...