BetWorld247

Reebok vodi na Košutnjak Challenge Race 2014


Treća po redu trka sa preprekama - Košutnjak Challenge Race 2014, biće održana 10. maja u Beogradu u organizaciji "SquashLand" kluba. Za najbrže takmičare Reebok je obezbedio vredne nagrade, kao i vaučere sa popustom za sve učesnike i besplatne kotizacije kroz posebne aktivacije za Reebok Facebook fanove. 

Šest kilometara kros trke sa 6 prepreka biće najveći izazov za najizdržljivije takmičara koji imaju žara  i hrabrosti  da 10. maja savladaju sve izazove koji ih čekaju u ovoj uzbudljivoj trci na Košutnjaku, jer prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke.  Ovo je trka za sve koji žele da trče na drugačiji način, spremne za izazove i za one koji se ne plaše da testiraju svoje granice. Reebok poziva na učešće u ovoj izazovnoj trci, na dobru zabavu, a mogu se osvojiti vredne Reebok nagrade i vaučer sa popustom za kupovinu Reebok patika.

Broj učesnika na Košutnjak Challenge Race 2014 je ograničen i samo prvih 300 koji se prijave mogu učestvovati u trci, ali za svoje Facebook fanove Reebok je obezbedio besplatne kotizacije.  Svi koji do 9.maja pošalju na mail adresu reeboksrbija@gmail.com zanimljivu fotografiju kako treniraju imaju šansu da osvoje po dve besplatne kotizacije za ovu izazovnu trku.

Start i cilj trke biće ispred "SquashLand" kluba u Pionirskom gradu kao i prethodnih godina, a Reebok Fitness ambasadori će se pobrinuti za fitness zagrevanje pred start trke kako bi svi takmičari što uspešnije stigli do cilja.

Trka sa preprekama iznenađenja je insprisana konceptom trka koje se već godinama održavaju u zapadnoj Evropi i promovišu vrednosti zajedništva, motivacije, zabave i izdržljivosti, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da se takmičari ne  izgube i ne zalutaju na stazi dugoj 6km. Zbog bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima, a preporučuje se takmičenje u staroj trening opremi!

Trku su podržali Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, Red Bull, atletski klub Running kao i dečiji sportski klub Sporticus koji i ove godine priprema trku  za najmlađe - Košutnjak Challenge Race Junior 2014. Trka za najmlađe je istog dana sa početkom u 10 časova. Mališani se takmiče u tri kategorije: predškolski uzrast na 400m, školski uzrast do 10 godina na 800m, školski uzrast do 14 godina na 1200m, a Reebok je i za najmlađe takmičare u sve tri kategorije pripremio vredne poklone.

ONLINE PRIJAVA ZA TRKU:
KCR2014 za odrasle:
https://docs.google.com/forms/d/1OH2II6yiqfXUDKYIFQvLth58LqWS83R-D2bKO2Gfifs/edit

KCRJ2014 za decu: 
https://docs.google.com/forms/d/1PZekbXq_bgLWvh76gZJ19xZLupMb21TtYLPykIm5FSc/edit

 

Datum: 25.04.2014. Autor: Jasmina Krstić Latinović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...