BetWorld247

Dejan Nikolić:


Podrška i ocene mnogih zvaničnika, učesnika, aktera i partnera najbolje govore o organizaciji, dometima i značaju ovogodišnjeg 27. SuisseGas Beogradskog maratona.

"Izuzetno smo zadovoljni što su ocene ovogodišnjeg 27. SuisseGas Beogradskog maratona pozitivne i da smo snagom zajedništva učesnika, sponzora, grada Beograda, gradskih sekretarijata, javnih komunalnih preduzeća i službi, državnih institucija - a prevashodno Ministarstva omladine i sporta, volontera i predstavnika medija - ostvarili veliki uspeh kada je u pitanju organizacija maratona i pozitivan medijski prodor u svet." - izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

"Ovogodišnji 27. SuisseGas Beogradski maraton imao je rekordan broj od 3650 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 54 zemlje sveta sa svih kontinenata i to posle prošlogodišnje, takođe rekordne godine, potom i preko 20 000 učesnika u "Coca Cola Trci zadovoljstva". Dve nedelje pre ovog događaja održan je 21. Smoki Smokić Dečiji maraton u divnom ambijentu Beogradskog ZOO vrta, u čijim kvalifikacijama je trčalo preko 16000 beogradskih mališana" - zaokružio je Nikolić sliku o ukupnom broju učesnika u tradicionalnim "Maratonskim danima".

"Posebno smo zadovoljni činjenicom da su domaći atletičari Olivera Jevtić, Ana Subotić i Darko Živanović  ostvarili dobre rezultate i izvanredne plasmane na Prvenstvu Srbije u polumaratonu i na Prvenstvu Balkana u maratonu - dva Šampionata u okviru 27. SuisseGas Beogradskog maratona. Takođe smo ponosni na činjenicu da je još jedan legendarni sportista Kevin Jang - svetski rekorder na 400 m s preponama bio promoter ovogodišnjeg maratona." - ocenio je Nikolić učešće domaćih atletičara i promotera na 27. SuisseGas Beogradskom maratonu.

"Beogradski maraton ostaće upamćen i po brojnim humanitarnim programima koji su doneli značajne finansijske efekte pojedincima i organizacijama kojima je pomoć bila potrebna, a sa nekim od tih aktivnosti nastavićemo i posle održanog maratona" - posebno je istakao Nikolić.

"Želim da izrazim veliku zahvalnost svima koji su učestvovali u organizaciji ovogodišnjeg događaja i stvaranju najlepše slike Beograda i pozitivne atmosfere kao i ponovnom medijskom proboju u svet" - naglasio je Dejan Nikolić.

"Svesni smo da ovakve ocene 27. SuisseGas Beogradskog maratona daju dodatni podstrek da nastavimo sa predanim radom, kao i da iznalazimo mogućnosti za dalja unapređenja, jer su potencijali Beogradskog maratona veliki i verujemo da ćemo u saradnji sa gradom Beogradom, Ministarstvom omladine i sporta i sa našim partnerima istrajati na putu razvoja Beogradskog maratona i promocije Beograda i Srbije u svetu." - završio je svoju izjavu Dejan Nikolić.


Datum: 29.04.2014. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...