x

Ražnatović kao zapeta puška pred 10. meč

Ražnatović kao zapeta puška pred 10. meč

Došao je i taj dan! Duže od osam meseci Veljko Ražnatović (24) čeka na svoj 10. ulazak u profi ring i to će se desiti sutra (21.05.) u beogradskom hotelu Hajat (oko 21 sat).

Na reviji svetski poznatog “Petko boks promoušn” tima Veljko će rukavice ukrstiti sa najboljim gruzijskim bokserom Levanijem Lukutašvilijem (26), koji je u poslednjem trenutku uskočio umesto Rusa Denisa Tsarjuka, koji nije imao validne lekarske nalaze.

Od 40 boksera, samo Rus je pristao na meč s Veljkom

Gruzin je najbolji kruzeraš u svojoj zemlji, a poređenja radi na svetskoj rang listi zauzima 184. poziciju od oko 1.000 boraca, i za 65 mesta je bolje plasiran od rusa koji je trebalo da bude Ražnatovićev rival sutra. Do sada je Lukutašvili u karijeri imao 17 mečeva, a zabeležio 10 pobeda, od čega je devet završio nokautiranjem rivala. Međutim, kod Srbina straha nema...

Korona zaustavila Finca, Veljko udara na Čeha

- Za strah nikada nisam znao! Pozitivne treme ima, sigurno, uvek, ali straha verujte ne. Pucam od snage, nikad nisam bio jači, znate kroz kakve sam pripreme prošao u Rusiji. Jedva čekam sutrašnji meč, gladan sam borbe i pobeda. Preduga je pauza, ali korona je bila neumoljiva. Hvala Bogu, situacija se smirila... Neće biti publike u Hajatu, ali svi koji budete uz male ekrane prebacite na Arena Fight kanal i uživaćete, obećavam - u svom stilu će Ražnatović koji sutra juri maksimalni 10. trijumf u profesionalnom boksu.

Datum: 20.05.2021. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...