x

Od 40 boksera, samo Rus je pristao na meč s Veljkom

Od 40 boksera, samo Rus je pristao na meč s Veljkom

Čelične živce ima Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski bokser u kruzer kategoriji. Koronavirus ga je iz ringa udaljio više od osam meseci, ali je spremniji nego ikad. Otkazana je gala veče 15. maja u Minhenu gde je trebalo da boksuje protiv sjajnog Finca Samija Enboma, a onda i meč u Mariboru 22. maja protiv Čeha Prohaske, koji je Slovencima pre nekoliko dana javio da je zaražen. Ipak, najpoznatiji meč-mejker sa ovih prostora Luka Popović brzo je našao zamenu iako to nije bilo nimalo lako.

Korona zaustavila Finca, Veljko udara na Čeha

- Verujte mi, nema koga nisam “okrenuo”, svi su odbili. Tri šampiona Italije su odustala posle pregledanih Veljkovih snimaka. Znate kako, 206.000 pratilaca ima Ražnatović na Instagramu, garantujem da je od toga bar nekoliko hiljada boksera koji prate sve to. Njegove pripreme u Rusiji su bile paklene, svi znaju da je u punoj snazi. Niko neće da stavi glavu u torbu. A kada je tako, onda nazovete braću Ruse, za njih ste sigurni da nemaju strah. Izbor je ovog puta pao na Denisa Tsarjuka iz Sankt Peterburga. Dakle, od 40 boksera koje sam pozvao, samo Rus je pristao na meč s Veljkom! Njegov pozitivan skor i top forma našeg boksera garantuju odličan meč 21. maja u Hajatu - otkrio nam je Popović.

Ražnatović i BK Sombor izborili ulicu za heroja

Sa druge strane, Ražnatović kao i uvek jedva čeka da uđe među konopce.

- Mnogo me nerviraju ova odlaganja zbog korone, ali sam svestan da na to ne mogu da utičem, ceo svet stoji. Zbog toga sam vrlo srećan što ću 22. maja ipak imati meč, bez obzira na pošast koja hara. Željan sam borbe, ne piše se dobro Rusu - kratko će Ražnatović.


VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva    9

Pobeda    9

Pobeda nokautom    6


UČINAK DENIS TSARJUK

Mečeva    17

Pobeda    12

Pobeda nokautom    10

Poraza    5

Poraza nokautom    4

Datum: 16.05.2021. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...