x

Budite deo svetskog prvenstva u Beogradu 2022.

Budite deo svetskog prvenstva u Beogradu 2022. Foto: SAS

Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani Beograd22, poziva volontere da se prijave za rad na organizaciji najvećeg atletskog takmičenja ikada održanog u Srbiji. 

Svetsko prvenstvo u atletici u dvorani 2022

Ovakav događaj se ne može uspešno organizovati bez podrške velikog broja volontera. Prijave za volontiranje se otvaraju 5. maja, a biće zatvorene 30. decembra. 

Lansiran sajt Svetskog atletskog prvenstva u dvorani Beograd22

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta Svetskog atletskog prvenstva u dvorani Beograd22 na adresi wabelgrade22.com. Prijave su otvorene za sve državljane Republike Srbije starije od 15 godina i sve strane državljane, koji se prema zakonodavstvu svoje države smatraju punoletnim. 

Cilj nam je da privučemo što više mladih ljudi. Kroz volontiranje na Svetskom atletskom prvenstvu u dvorani Beograd22 će im biti pružena prilika da steknu novo iskustvo, nove prijatelje i da rade u velikom i složnom timu, sa idejom da se posao obavi na što bolji način. Kroz sve to dolazi i do puno osmeha, druženja i prelepih uspomena, kojih će biti već kroz pripreme za takmičenje, radionice i tim bildinge. – rekla je Maja Antonić menadžer sektora Volonteri. 

Svet na stazi počeo sa odbrojavanjem

Planirano je da na organizaciji Prvenstva volonteri budu angažovani u 11 različitih sektora. 

Beograd će biti domaćin Svetskog atletskog prvenstva u dvorani od 18. do 20. marta iduće godine, u Štark areni. 

Datum: 05.05.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...