x

Održan online panel - Sve što treba da znate o 34. Beogradskom maratonu

Održan online panel - Sve što treba da znate o 34. Beogradskom maratonu Foto: Beogradski maraton

Veliko interesovanje trkačke zajednice i drugih zainteresovanih na koji način će biti organizovana najpoznatija trka u regionu.


Ovogodišnji 34. Beogradski maraton pod sloganom - Bez barijera, biće održan 6.6.2021. umesto prvobitno planiranog 16.5.2021. Do promene termina je došlo zbog aktuelne situacije sa pandemijom Covid19, odnosno poboljšanja uslova za održavanje ovakvog događaja. 


34. Beogradski maraton 16.05.2021.


Učesnici na panelu su bili Nela Bunčić kao moderator; Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona; Prof. Branko Bošković, stručni konsultant Beogradskog maratona; Nedeljko Todorović, meteorolog i maratonac; Dr Marija Anđelković - član Medicinskog tima Beogradskog maratona; Dr Jovan Đurović - član Medicinskog tima Beogradskog maratona; Nora Trklja, maratonka; Anđelko Rističević, maratonac; Uroš Zmijanac - urednik portala trčanje.rs; Uroš Urošević, osnivač portala Trkačke priče. 


Počelo prijavljivanje za 34. Beogradski maraton


Panelisti su, svako iz svog ugla ekspertize i poznavanja ovog događaja, dali svoj značajan doprinos i odgovorili na mnogobrojna pitanja predstavnika trkačke zajednice. Posebno interesantne teme su bili kako će 34. Beogradski maraton biti organizovan u tehničkom smislu - s obzirom na mere koje treba primeniti, kao i kako se prilagoditi mogućim toplijim, odnosno nepovoljnijim vremenskim uslovima u tom periodu godine. Zajednički zaključak, posle preko 90 minuta vrlo aktivne razmene mišljenja i stručnih analiza je, da će 34. Beogradski maraton biti organizovan na bezbedan i odgovoran način, da će svakako biti potpuno drugačiji događaj u odnosu na sva prethodna izdanja i da će u potpunosti biti prilagođen aktuelnoj situaciji sa pandemijom Covid19.   


Ovde možete pogledati ceo panel: Datum: 29.04.2021. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...