x

GSP Beograd novi šampion Soccer zlatne lige

GSP Beograd novi šampion Soccer zlatne lige Foto: Soccer zlatna liga

GSP Beograd novi je šampion Soccer Zlatne lige u malom fudbalu! Nakon osvojenog Superkupa i Kupa, momci iz ekipe GSP Beograd izdominirali su i u 12. izdanju Soccer Zlatne lige, kako u ligaškom delu, tako i u finalu gde je lakše nego što se očekivalo savladan dvostruki osvajač takmičenja, Partizan.rs - 6:2 (2:1).

U meču za treće mesto novajlija - tim Borba bio je bolji od takođe dvostrukog osvajača Soccer Zlatne lige, ekipe Vodovoda - 3:0 (1:0).

Za najboljeg igrača 12. sezone proglašen je Manojlo Rebić iz šampionskog tima, među stativama najviše umeća je pokazao golman Vodovoda Zvonimir Denić, dok je ubedljivo sa 40 golova na 17 mečeva ligaškog dela titulu najboljeg strelca poneo Milan Srdanović (Borba). Fair-play ekipa je Soccerbet.

Početak nove, 13. sezone Soccer Zlatne lige planiran je za jesen 2021. godine, a organizaciju upravo završene pomogli su generalni sponzor Soccer kladionice (soccerbet.rs), generalni pokrovitelj Sportski savez Srbije i zlatni sponzori LAV Premium, FitPass, Red Bull i Gala voda.

Datum: 29.04.2021. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...