x

Osobe sa invaliditetom za pomoć postradalima

Širokoj akciji cele zajednice za pomoć područjima stradalim u poplavama pridružuju se i osobe sa invaliditetom Beograda - u sredu, 28. maja ove godine, povodom Svetskog dana izazova biće održan humanitarni turnir u malom fudbalu, a sva sredstva koja budu prikupljena kroz ovu manifestaciju namenjena su za pomoć ugroženim sugrađanima kojima je i najpotrebnija.

Organizator ove akcije je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, turnir se održava na terenima Gradskog Centra za Fizičku Kulturu (ul. Deligradska 27) u Beogradu, sa početkom od 10 časova. Predviđeno je učešće ekipa iz škola, ustanova socijalne zaštite za osobe sa invaliditetom, kao i organizacija koje ih okupljaju - Dom za decu i mlade iz Sremčice, Dnevni boravci za decu i mlade u Šekspirovoj i sa Bežanijske kose, škole "Veljko Ramadanović", "Stefan Dečanski", "Petar Leković", Asocijacija za promovisanje inkluzije, Udruženje "Živimo zajedno" i drugi.

 Pokretači i učesnici turnira pozivaju sve zainteresovane, pojedince i kolektive - javne ličnosti, ugledne radnike i  sporta ali i obrazovanja, nauke, politike, kulture,i svih drugih delatnosti, kao i društveno odgovorne kompanije da se odazovu i uključe u akciju, i bilo da zaigraju fudbal sa njima ili pomognu donacijom prema mogućnostima, pošalju poruku koja bez sumnje mnogo znači kao podrška i ohrabrenje u iskušenjeima koje takvo stradanje nosi.Datum: 23.05.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...