x

Leto na Adi za osobe sa invaliditetom

Leto na Adi za osobe sa invaliditetom

Kao i prethodnih i ove godine će naši sugrađani predstojeću sezonu kupanja poželeti da u najvećem broju provedu na već poznatom "Beogradskom moru“, svojoj Adi Ciganliji, gde svoje uživanje nalaze i školarci u dane letnjeg raspusta.

Sa željom da te dane učini što sadržajnijim i raznovrsnijim i za osobe sa invaliditetom, školskog uzrasta pre svega, Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda u saradnji sa JP Ada Ciganlija, a uz podršku Grada - Sekretarijata za sport i omladinu, polazeći od potreba i interesovanja svojih korisnika a na osnovu iskustava iz prethodnih godina, pripremio je bogat program koji će pod nazivom "Leto na Adi“  biti na raspolaganju već sa prvim danima leta.

Šta sve očekuje posetioce moći će da se vidi i svi zainteresovani upoznaju već u četvrtak, 05. Juna kada će od 10,00 sati biti predstavljeni svi sadržaji koji će biti na raspolaganju - Savez organizuje svečano otvaranje sezone sa obilaskom Ade i prezentacijom sadržaja a okupljanje i druženje će biti na već poznatim terenima za osobe sa invaliditetom.



Datum: 04.06.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...