Četvorica Srba nišane


Četvorica strelaca iz Srbije učestvovaće na Svetskom kupu u gađanju glinenih golubova u Minhenu. U disciplini trap, prijavljeni su mladi Zoran Jakšić i Nemanja Smiljanić, dok će u skitu gađati Jovan Amanović i Goran Stojadinović. Takmičenje u trapu počinje 6. juna, završava se 7. juna kada je i finale šestorice najboljih, dok će skit gađati 11. i 12. juna.

- Na povratku iz Minhen prespavaćemo u Šarlošpusti u Mađarkoj gde će se od 16. do 27. juna održati Prvenstvo Evrope u gađanju glinenih golubova - kaže selektor Dejan Mihajlović.- Treniraćemo, potom, na tom strelištu koje je zahtevno, a planirimo od 13. juna i nekoliko dana priprema u Beogradu u Kovilovu pred polazak za Mađarsku. Prijavili smo za  EŠ obe ekipe u trapu i seniorsku ekipu u skitu. Od omladinaca očekujemo da ponove lepe rezultate sa prošlogodišnjeg Šampionata Evrope kada je Nemanja Smiljanić osvojio juniorsku pojedinačnu bronzu a sa Egeljom i Vasiljevićem i ekipnu bronzu.

Za Prvenstvo Evrope u disciplini trap prijavljeni su seniori Zoran Jakšić, Pera Nedić i Branko Drljača, kao i juniorska ekipa Nemanja Smiljanić, Maksim Egelja i Borko Vasiljević. U skitu će gađati seniorska reprezentacije Jovan Amanović, Goran Stojadinović i Nenad Radović.

Na najnovijoj svetskoj rang listi za trap, Srbija ima dvojicu predstavnika. Na 103. mestu je Nedić, a na 120. Smiljanić.


Datum: 05.06.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...