x

Osobe sa invaliditetom najavile bogato leto na Adi

Osobe sa invaliditetom najavile bogato leto na Adi
Ada Ciganlija ponovo je širom otvorila vrata i bila domaćin brojnim sugrađanima sa invaliditetom nagoveštavajući time još jednu bogatu sezonu i potvrđujući da je s pravom omiljeno mesto za provođenje letnjeg raspusta.

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda u saradnji sa JP "Ada ciganlija" i uz podršku Gradskog Sekretarijata za sport i omladinu bio je organizator višesatnog druženja sa ciljem da svojim sugrađanima, školarcima pre svega, predstavi svo bogatstvo mogućnosti i raznovrsne sadržaje koji će svakodnevno biti na raspolaganju u ovom periodu.

Među stotinak posetilaca najbrojniji su bili učenici škola "Stefan Dečanski", "Petar Leković", "Dušan Dugalić", "Boško Buha", Medicinska škola,  "Veljko Ramadanović ", dnevnih boravaka iz Šekspirove, Bežaniske kose, Starog grada, Zemuna, Braće Jerković", kao i udruženja "Pobednik", Društva za sport i rekreaciju Zvezdare, Udruženja stanara doma, dok su gimnastika, tenis, trim staza, fudbal, boćanje, šah, košarka, plivanje, vožnja bicikla samo deo onoga što svojim posetiocima  nudi "Leto na Adi".Datum: 09.06.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...