x

Stariji juniori otvaraju sezonu

Stariji juniori otvaraju sezonu

Prvo takmičenje u kalendaru Srpskog atletskog saveza, Prvenstvo države za starije juniore i juniorke održaće se ovog vikenda u Atletskoj dvorani na Banjici. Ovo takmičenje će biti jedno od kriterijumskih za izbor juniorske reprezentacije za Prvenstvo Balkana u Sofiji, 13. februara. Na osnovu prijava takmičiće se svi naši najbolji juniori, tako da nas za vikend očekuje sjajna atletska predstava.

Luka Trgovčević ispunio normu za EP u Torunu

U okviru juniorskog prvenstva Srbije biće organizovan i seniorski miting u nedelju sa početkom u 16h. Discipline koje su na programu u ženskoj konkurenciji su: 60 m, 800 m, 60 m prepone i skok udalj, a u muškoj: 60 m, 1500 m, bacanje kugle i skok udalj.

Zbog situacije sa virusom COVID-19 ulaz u Atletsku dvoranu biće zabranjen za publiku. U dvoranu mogu ući samo registrovani atletičari i licencirani treneri i sudije, uz licencu.

Srbija zemlja skakača

Iz ovog razloga Srpski atletski savez je obezbedio uzivo praćenje takmičenja (live streaming) na linku koji će uskoro biti dostupan na sajtu i društvenim mrežama Srpskog atletskog saveza.

Datum: 29.01.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...