x

Radnički sa Pazarom za prolaz u gornji deo tabele

Radnički sa Pazarom za prolaz u gornji deo tabele Foto: SPD Radnički

Rukometaši Radničkog se nalaze na velikom ispitu pred tri poslednje utakmice regularnog dela Arkus lige. Vezanim pobedama bi stekli veliku šansu da se nađu u plej-ofu našeg elitnog takmičenja u debitantskoj sezoni. Prvi korak na tom putu je ekipa Novog Pazara, koju će Kragujevčani ugostiti u subotu 30. januara u SBB hali Jezero. Podsećamo da su u prvom delu sezone nakon velike borbe, Pazarci slavili minimalnim rezultatom 25:24.


Radnički u finalu Kupa


Zimsku pauzu smo iskoristili da ubrzamo našu igru i dodamo čvrstinu u odbrani, što je i bila glavna želja našeg sručnog štaba. Ekipa Novog Pazara igra čvrst rukomet sa dosta prekida, dobro se poznajemo i znamo od koga nam preti najveća opasnost. Naporno smo trenirali, nadam se da ćemo uspeti da nametnemo naš sistem igre i tako izvojevamo i četvrtu pobedu u nizu, najavio je subotnji duel iskusno levo krilo Radničkog Vladimir Dobrosavljević.


Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti sudijski par Dušan Stojković iz Niša  i Nenad Nikolić iz Leskovca.


Lider poklekao u Kragujevcu


Za navijače Radničkog je obezbeđen direktan prenos utakmice na kanalu Radio-televizije Kragujevac, kao i video-link.



   


Datum: 29.01.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...