Održan Memorijala Dragan Miletić 2014


Duško Ilić u disciplini pištolj i Marko Tošić i disciplini revolver pobednici su  sedmog "Memorijalnog turnira Dragan Miletić" koji je u spomen na nekadašnjeg strelca, prvaka Srbije i sjajnog takmičara pištoljem uspešno organizovao u Živici kod Guče Streljački klub Dragačevo iz Guče.

Duško Ilić strelac iz Barajeva pištoljem je zabeležio rezultat od 90 krugova i osvojio prvo mesto ispred Dragoslava Stokića iz Kraljeva, koji je imao 85 krugova. Bojan Miletić iz Beograda se okitio bronzom sa 81 krugom.

Marko Tošić, takmičar iz Beograda, je revolverom pogodio 95 krugova i pretekao Damjana Arsića iz Topole (92) dok je treće mesto pripalo Nikoli Božiću iz Užica sa 91 krugom. Učestvalo je oko 40 strelaca iz cele Srbije.

Predsednik Streljačkog kluba Dragačevo, Radomir - Rade Ružić, se zahvalio Zavodu za ispitivanje i žigosanje oružja i municije iz Kragujevca za dugogodišnju saradnju i pomoć, kao i  svim donatorima i sponzorima, porodici Miletić i predstavnicima "sedme sile" za pomoć u organizaciji ovog uglednog takmičenja. Generalni sekretar Streljačkog saveza Srbije Nenad Petković čestitao je strelcima na odličnim rezultatima a domaćinima na sjajnoj organizaciji i gostoprimstvu.

Diplome je dodelio Rade Ružić predsednik Streljačkog kluba Dragačevo, medalje je uručio Bojan Miletić, sin Dragana Miletića, a statuete najboljima u kategoriji pištolj i revolver, predao je generalni sekretar Streljačkog saveza Srbije Nenad Petković.


Datum: 18.06.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...