x

Održan Memorijala Dragan Miletić 2014

Održan Memorijala Dragan Miletić 2014

Duško Ilić u disciplini pištolj i Marko Tošić i disciplini revolver pobednici su  sedmog "Memorijalnog turnira Dragan Miletić" koji je u spomen na nekadašnjeg strelca, prvaka Srbije i sjajnog takmičara pištoljem uspešno organizovao u Živici kod Guče Streljački klub Dragačevo iz Guče.

Duško Ilić strelac iz Barajeva pištoljem je zabeležio rezultat od 90 krugova i osvojio prvo mesto ispred Dragoslava Stokića iz Kraljeva, koji je imao 85 krugova. Bojan Miletić iz Beograda se okitio bronzom sa 81 krugom.

Marko Tošić, takmičar iz Beograda, je revolverom pogodio 95 krugova i pretekao Damjana Arsića iz Topole (92) dok je treće mesto pripalo Nikoli Božiću iz Užica sa 91 krugom. Učestvalo je oko 40 strelaca iz cele Srbije.

Predsednik Streljačkog kluba Dragačevo, Radomir - Rade Ružić, se zahvalio Zavodu za ispitivanje i žigosanje oružja i municije iz Kragujevca za dugogodišnju saradnju i pomoć, kao i  svim donatorima i sponzorima, porodici Miletić i predstavnicima "sedme sile" za pomoć u organizaciji ovog uglednog takmičenja. Generalni sekretar Streljačkog saveza Srbije Nenad Petković čestitao je strelcima na odličnim rezultatima a domaćinima na sjajnoj organizaciji i gostoprimstvu.

Diplome je dodelio Rade Ružić predsednik Streljačkog kluba Dragačevo, medalje je uručio Bojan Miletić, sin Dragana Miletića, a statuete najboljima u kategoriji pištolj i revolver, predao je generalni sekretar Streljačkog saveza Srbije Nenad Petković.


Datum: 18.06.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...