GSP Beograd osvojio Soccer Zlatni superkup

Ekipa GSP Beograd, aktuelni osvajač Zlatnog kupa, na veoma ubedljiv način osvojila je Soccer Zlatni superkup u malom fudbalu savladavši Partizan.rs sa 8:1 (3:1). Rival GSP Beogradu je trebalo da bude šampion RTV, ali zbog koronavirusa momci iz Novog Sada su otkazali učešće, pa su uskočili crno-beli, prošlosezonski finalisti Zlatne lige.


Petar Milovanović četiri puta je pogodio za pobednički tim, Boško Janjić dvaput, a po jednom su se u listu strelaca upisali Miroslav Mitrović i Manojlo Rebić, dok je čast Partizana odbranio Željko Radojičić golom za 3:1 u tom trenutku utakmice.


Boško Janjić najviše je pokazao u meču na Carevoj ćupriji u „Posco areni“, pa je zasluženo dobio i pehar za najboljeg igrača.


Generalni sponzor Superkupa bile su Soccer kladionice (soccerbet.rs), pokrovitelj je bio Sportski savez Srbije, a zlatni sponzori Lav pivo i Gala voda.


Datum: 12.10.2020. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...