SPD Radnički i SD Leotar iz Trebinja potpisali Protokol o saradnji

Foto: SPD Radnički

Predstavnici Sportskog privrednog društva Radnički potpisali su danas Protokol o međusobnoj saradnji u narednom periodu, sa čelnicima Sportskog društva „Leotar“, u Trebinju.


Izrazivši zadovoljstvo zbog potpisivanja protokola, direktor SPD Radnički, Bojan Ilić, istakao je da će se sa ostvarivanjem saradnje krenuti u najkraćem mogućem roku. 


Osnivanjem Sportskog privrednog društva Radnički želeli smo da ostvarimo sinergiju između sportskih klubova našeg grada i da na zdravim temeljima pokrenemo i ohrabrimo mlade na svom putu sporta, da iznedrimo vrhunske sportiste koji će braniti boje kragujevačkog Radničkog. Mislim da smo u tome uspeli, ali i da smo ovom saradnjom sa Leotarom napravili prostor za dalji prosperitet. Takođe, nadam se da će se saradnja odvijati na obostrano zadovoljstvo i da ćemo pomoći našim prijateljima iz Trebinja da napreduju, rekao je Ilić.


Kao što je pre mesec dana dogovoreno na sastanku u Trebinju, kom su između ostalih prisustvovali i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić i direktor vaterpolista Radničkog, Jugoslav Vasović, saradnja će započeti vaterpolom. To je potvrdio i gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurić, i još jednom najavio da je u planu dolazak reprezentacije Srbije na revijalnu utakmicu u Trebinju, ali i gostovanje ekipe Radničkog iz Кragujevca, koja je jedna od najboljih u Srbiji.


Sportisti iz Trebinja i Кragujevca imaju mogućnosti da ostvare izuzetno kvalitetnu saradnju u više sportskih grana i danas potpisani protokol o saradnji je prvi korak ka realizaciji budućih planova, zaključio je Ćurić.


Datum: 08.09.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...