x

Održan šesti regionalni projekat Feniks

Održan šesti regionalni projekat Feniks

Kragujevac je od 1. do 6. jula 2014. po ššesti put bio domaćin regionalnog trening kampa Projekta Feniks koji je uz saradnju sa Badminton savezom Srbije i pod pokroviteljstvom Evropske badminton asocijacije i Ministarstva omladine i sporta organizovao Badminton klub Ravens KG.

Od ponedeljka do subote u Drugoj kragujevačkoj gimnaziji trenirali su mladi badmintonci i badmintonke iz tri držžave. Pored domaćina predstavnike među takmičarima i trenerima na ovom trening kampu imali su i Rumunija i Mađarska. Srbiju su predstavljali Andrija Doder, Nenad Milošević´, Mateja Manić´, sestre Janić Anja i Lena, Natašša Pavlović, Anja Velemir kao i trener Nikola Mijačić, koji je rukovodio stručnim radom celog kampa.

“Kamp je obeležžila radna i odlična atmosfera tokom svih ššest dana i bilo je pravo zadovoljstvo raditi. Iako smo imali mnogo napornih treninga raspoložženje je bilo na najviššem niovu, a ispunjeni su svi ciljevi kampa. Tradicionalno na kraju kampa organizovan je turnir na kojem su pobedili Rumun Filimon Kolins u mušškoj konkurenciji, odnosno njegova sunarodnica Katalina Simionesku u žženskoj. Kolins je u finalu savladao naššeg Andriju Dodera, dok je Simioneskova u meču za prvo mesto bila bolja od Rumunke Adre Olariu”, kazao je Nikola Mijačić, glavni trener trening kampa Projekta Feniks.

ŠŠesti Projekat Feniks podržžali su Grad Kragujevac, Druga kragujevačka gimnazija i Crveni krst.Datum: 08.07.2014. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...