x

Ražnatović razgalio srca navijača u Banjaluci

Ražnatović razgalio srca navijača u Banjaluci

Pretio je, a završio na patosu već u drugoj rundi. Idemo dalje, do krova Evrope i sveta, poručio je srpski bokser posle osmog trijumfa u profi karijeri.

Mađar Andraš Čomor (31) pre samo sedam dana iz rodne Budimpešte okuražio se da zapreti najboljem srpskom kruzerašu Veljku Ražnatoviću (23) da će popiti batine, ali daleko je to bilo od onog što smo videli večeras u prepunoj hali Borik u Banjaluci! Nošen ovacijama preko 4.000 ljudi Veljko je Mađara nokautirao već u drugoj rundi, a sudije su mu pre toga već triput odbrojavale!

Srbinu je to bio osmi trijumf u profi karijeri u isto toliko mečeva, a peti put megdan je završio nokautom.

-Pretio je, a završio na patosu već u drugoj rundi. Idemo dalje, do krova Evrope i sveta - poručio je srpski bokser posle osmog trijumfa u profi karijeri

Naredni meč Veljko će imati u martu sledeće godine.

-Korak po korak, Veljko je rođen za vrh Evrope i sveta – rekao je odmah posle meča Nenad Borovčanin, Ražnatovićev menadžer i prvi čovek srpskog boksa.

Veljka je iz prvog reda, kao i uvek, pratila supruga Bogdana, a podršku su mu pružili i prvi čovek Republike Srpske Milorad Dodik i ministar policije u toj zemlji - Dragan Lukač.


VELJKOV UČINAK U KARIJERI
Mečeva   8
Pobeda   8
Nokauta 5


Datum: 29.12.2019. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...