x

Još 200 dana do 33. Beogradskog maratona

Još 200 dana do 33. Beogradskog maratona

Za manje od dve nedelje, za najveći trkački spektakl u Srbiji prijavljen je rekordan broj učesnika iz rekordnog broja zemalja. 

Beogradski maraton 2020 održaće se u nedelju, 26. aprila 2020. godine u Beogradu, u organizaciji Beogradskog maratona d.o.o., a pod pokroviteljstvom Atletskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta Srbije i Grada Beograda.

Do 33. Beogradskog maratona, koji će biti održan 26.04.2020. godine, ostalo je još tačno 200 dana, a već sada, samo dve nedelje kako je počelo prijavljivanje, beleži se rekordno interesovanje kao i prijavljivanje za ovaj događaj.

Počelo prijavljivanje za 33. Beogradski maraton

„Učestvovanje na Beogradskom maratonu postalo je cilj i inspiracija za mnoge pripadnike trkačkog pokreta iz zemlje i sveta. Činjenica da je za ovaj period prijavljen rekordan broj od preko 1000 učesnika iz takođe rekordnih 35 zemalja sveta – pokazatelj je daljeg razvoja Beogradskog maratona i naših višedecenijskih napora da razvijamo i unapređujemo trkački pokret kao pokret zdravlja u Srbiji i regionu“ – izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona. 

„Očekujemo, da ćemo, uz podršku grada Beograda, Ministarstva unutrašnjih poslova, Turističke organizacije Beograda i drugih značajnih partnera i sponzora, 33. Beogradski maraton podići na još viši organizacioni i programski nivo i tako stvoriti kvalitetne uslove za učešće što većeg broja domaćih i stranih trkača, kao i za dalji razvoj ovog najznačajnijeg tradicionalnog međunarodnog sportskog događaja u Srbiji“ – zaključio je svoju izjavu Nikolić. 

Datum: 08.10.2019. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...