Još 200 dana do 33. Beogradskog maratona

Za manje od dve nedelje, za najveći trkački spektakl u Srbiji prijavljen je rekordan broj učesnika iz rekordnog broja zemalja. 

Beogradski maraton 2020 održaće se u nedelju, 26. aprila 2020. godine u Beogradu, u organizaciji Beogradskog maratona d.o.o., a pod pokroviteljstvom Atletskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta Srbije i Grada Beograda.

Do 33. Beogradskog maratona, koji će biti održan 26.04.2020. godine, ostalo je još tačno 200 dana, a već sada, samo dve nedelje kako je počelo prijavljivanje, beleži se rekordno interesovanje kao i prijavljivanje za ovaj događaj.

Počelo prijavljivanje za 33. Beogradski maraton

„Učestvovanje na Beogradskom maratonu postalo je cilj i inspiracija za mnoge pripadnike trkačkog pokreta iz zemlje i sveta. Činjenica da je za ovaj period prijavljen rekordan broj od preko 1000 učesnika iz takođe rekordnih 35 zemalja sveta – pokazatelj je daljeg razvoja Beogradskog maratona i naših višedecenijskih napora da razvijamo i unapređujemo trkački pokret kao pokret zdravlja u Srbiji i regionu“ – izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona. 

„Očekujemo, da ćemo, uz podršku grada Beograda, Ministarstva unutrašnjih poslova, Turističke organizacije Beograda i drugih značajnih partnera i sponzora, 33. Beogradski maraton podići na još viši organizacioni i programski nivo i tako stvoriti kvalitetne uslove za učešće što većeg broja domaćih i stranih trkača, kao i za dalji razvoj ovog najznačajnijeg tradicionalnog međunarodnog sportskog događaja u Srbiji“ – zaključio je svoju izjavu Nikolić. 

Datum: 08.10.2019. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...