Počelo prijavljivanje za 33. Beogradski maraton 2020.

Sedam meseci do događaja, počelo je prijavljivanje za 33. Beogradski maraton, najveći trkački spektakl u Srbiji i regionu.


Beogradski maraton je i najveća tradicionalna međunarodna sportska manifestacija u Srbiji i biće održana po 33. put 26.04.2020. godine.


Beogradski praznik trčanja biće i kvalifikacioni maraton za Svetsko masters prvenstvo (Abbott WMM Wanda Age group Championships qualifier) koje će biti održano 2021. godine u Čikagu u okviru Svetske maratonske serije (WMM). Ovoj seriji pripadaju najveći maratoni u svetu: Čikago, Boston, Njujork, London, Berlin, Tokio.


Očekujemo da će i u 33. izdanju biti postavljen novi rekord po broju učesnika iz zemlje i inostranstva u polumaratonu i maratonu (očekujemo oko 10 000 učesnika), kao i da će Aqua Viva Trka zadovoljstva biti najmasovnija do sada (očekujemo oko 20 000 učesnika) i da će još jednom u svet biti poslata najlepša razglednica Beograda.


Datum: 24.09.2019. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...