x

Radnički sigurnom igrom do 2 boda

Rukometaši Radničkog su  lakše nego očekivano savladali ekipu Topličanina u Prokuplju rezultatom 30-21, poluvreme 14-9 u okviru prvog kola SBRL za muškarce.

Radnički punim gasom za startnu pobedu

Poveo je domaćin 1-0 i to je bila jedina rezultatska prednost Topličanina. Krenuli su Kragujevčani da lome protivnika svojom prepoznatljivom granitnom odbranom, za koju Prokupčani nisu imali leka. Briljirao je na golu Ognjen Jovanović, koji je brojao do 17 odbranjenih šuteva, a pomoć je imao i u Lekiću. Golom Medića u 28-om minutu Radnički je došao do maksimalnih 5 golova prednosti (7-12) i tu razliku održao do velikog odmora, na koji odlazi vođstvom 9-14.

Ognjen Jovanović - povratnik u staro jato

Ni drugi deo igre nije doneo ništa dobro domaćinu. Gosti pojačavaju ritam igre i već u 40-om minutu pogotkom Mihajla Kneževića za velikih 10 golova prednosti ( 11-21), praktično rešavaju utakmicu u svoju korist. Nizali su se atraktivn potezi i igra rukometaša Radničkog, svi igrači su dobili minutažu, koju su znalački iskoristili, trijumfovali rezultatom 21-30 i tako pokazali da će biti najozbiljniji kandidat za najviši plasman.

Dušan Medić produžio vernost Radničkom

U redovima domaćina najefikasniji je bio  Stefan Stefanović sa 5 pogodaka, dok su kod ekipe Radničkog golgeterski najraspoloženiji bili  Dušan Medić sa 7, dok su po 5 pogodaka postigli Mihajlo Knežević i Ilija Bogdanović.

Igrač utakmice: Ognjen Jovanović

RK Topličanin – RK Radnički : 21-30 (9-14)

Prokuplje: Hala “Dr.Zoran Đinđić”. Gledalaca : 200
Sudije: Ivan Mandić,Nemanja Kovačić 
Sedmerci: Topličanin 4 (2), Radnički 4 (3)
Isključenja:Topličanin 20 min, Radnički  18 min

Topličanin :  Lazić, Obradović, Jovanović, Međedović, Nikolić 2, Kostić, Nikolić 3, Stankulić, Milošević, Jovanović, Mladenović 3, Jovanović 3, Dimitrijević, Stefanović 5, Hamidović, Janićijević 3. 

Radnički   :  Jovanović ( 17 odbrana), Ristić, V.Stevanović 3, Mutavdžić, Lekić ( 4 odbrane), Dobrosavljević 2, Knežević 5, M.Stevanović 1, Radenović 3, Bogdanović 5, Tomić 4, Janićijević, Medić 7.

Narednog vikenda Radnički će ugostiti ekipu Priboja u okviru drugog kola Super B lige.


Datum: 22.09.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...