x

Dušan Medić produžio vernost Radničkom

Dušan Medić produžio vernost Radničkom Foto: RK Radnički 1964

U predstojećoj sezoni, ekipa Radničkog gaji velike ambicije, borbu za sam vrh tabele i ulazak u najviši rang takmičenja - Superligu. U nameri da pojača konkurenciju na bekovskim pozicijama, rukovodstvo Radničkog je odlučilo da produži saradnju sa iskusnim, superligaškim igračem Dušanom Medićem (27) i tako što spremnije dočeka početak prvenstva.

-Dušan Medić se, posle sjajne polusezone u Kragujevcu i povrede koja ga je zadesila, vraća u naše redove. Zadovoljni smo njegovim ponovnim angažmanom, jer smatramo da će nam značajno pomoći da se plasiramo u viši rang a „sutra“ biti značajan šraf u Superligi – jasan je direktor Radničkog Stavro Rašković.

Medić je rukometom počeo da se bavi sa 14 godina u rodnom Apatinu, a u karijeri je nastupao za Metaloplastiku, mađarski Sazhalombati, Spartak iz Subotice i Slogu iz Požege.

-Drago mi je da sam produžio saradnju sa Radničkim na još godinu dana. Jedan od glavnih razloga, uz naravno jasne ambicije uprave kluba, je i taj što smatram da Radnički ima ekipu koja poseduje veliki kvalitet i lično sam mišljenja da će većina momaka iz ove generacije uspeti da napravi lepe rukometne karijere. Trenutno izlazim iz teške povrede a poverenje koje mi je ukazala uprava mi mnogo znači. Na meni je da im se odužim igrama na terenu. Nećemo se baviti nikakvim predviđanjima i nagađanjima i uveren sam da ćemo od prvog kola svojim trudom i zalaganjem dovesti Radnički na vrh tabele i na kraju sezone slaviti ulazak u viši rang, što nam je prošle sezone nizom nesrećnih okolnosti za dlaku izmaklo - poručio je stari/novi igrač Radničkog Dušan Medić.


Datum: 02.09.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...