Ognjen Jovanović - povratnik u staro jato

Foto: RK Radnički 1964

RK Radnički je u nastupajućoj sezoni 2019/2020 pred sebe postavio najviši cilj - osvajanje Super B lige i ulazak u najviši rang takmičenja. Da bi se ostvarilo zacrtano, u letnjoj pauzi je bilo potrebno dodatno pojačati konkurenciju na određenim pozicijama u timu. Izbor je pao na Ognjena Jovanovića (23), mladog i talentovanog golmana, koji je i u ranijem periodu branio boje Radničkog.

-Zadovoljni smo činjenicom da se Ognjen vratio u naše redove i u klub u čijoj školi je ponikao. Radi se o mladom i perspektivnom golmanu, koji poseduje kvalitet da pojača konkurenciju na osetljivoj i važnoj poziciji. Uz ozbiljan rad koji već sprovodimo u delo, mislim da će biti jedan od naših glavnih aduta za sve izazove koji nas očekuju u predstojećoj sezoni - istakao je pomoćni trener Radničkog Miloš Sretenović.

Ognjen je prvi put među stative stao sa 14 godina, u karijeri nastupao za RK Radnički, Radnički 1964 i Slaviju iz Sarajeva.

-Posle godinu dana ponovo sam u svom klubu. Zadovoljstvo je i čast braniti boje Radničkog. Smatram da ekipa ima kvalitet da se sa pravom upusti u borbu za ulazak u super A ligu. Na golmanskoj poziciji postoji zdrava konkurencija, a ja se nadam da ću ukazano poverenje iskoristiti i pomoći ekipi da ostvari ono što nam je svima cilj - poručio je Ognjen Jovanović.

Jovanović  je overio dvogodišnju vernost klubu.


Datum: 07.09.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...