x

Ognjen Jovanović - povratnik u staro jato

Ognjen Jovanović - povratnik u staro jato Foto: RK Radnički 1964

RK Radnički je u nastupajućoj sezoni 2019/2020 pred sebe postavio najviši cilj - osvajanje Super B lige i ulazak u najviši rang takmičenja. Da bi se ostvarilo zacrtano, u letnjoj pauzi je bilo potrebno dodatno pojačati konkurenciju na određenim pozicijama u timu. Izbor je pao na Ognjena Jovanovića (23), mladog i talentovanog golmana, koji je i u ranijem periodu branio boje Radničkog.

-Zadovoljni smo činjenicom da se Ognjen vratio u naše redove i u klub u čijoj školi je ponikao. Radi se o mladom i perspektivnom golmanu, koji poseduje kvalitet da pojača konkurenciju na osetljivoj i važnoj poziciji. Uz ozbiljan rad koji već sprovodimo u delo, mislim da će biti jedan od naših glavnih aduta za sve izazove koji nas očekuju u predstojećoj sezoni - istakao je pomoćni trener Radničkog Miloš Sretenović.

Ognjen je prvi put među stative stao sa 14 godina, u karijeri nastupao za RK Radnički, Radnički 1964 i Slaviju iz Sarajeva.

-Posle godinu dana ponovo sam u svom klubu. Zadovoljstvo je i čast braniti boje Radničkog. Smatram da ekipa ima kvalitet da se sa pravom upusti u borbu za ulazak u super A ligu. Na golmanskoj poziciji postoji zdrava konkurencija, a ja se nadam da ću ukazano poverenje iskoristiti i pomoći ekipi da ostvari ono što nam je svima cilj - poručio je Ognjen Jovanović.

Jovanović  je overio dvogodišnju vernost klubu.


Datum: 07.09.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...