Dan boksa u Smederevu

Foto: BSS

Pod okriljem manifestacije „Smederevska jesen“ koja se u ovom gradu slavu vina i grožđa održava po 132. put, biće održan i boks spektakl. Poprište borbi mladih snaga boksa Srbije, ali i mesto na kome će preko sto učesnika (boksera) biti deo javnog treninga u organizaciji Bokserskog saveza Srbije i Grada Smedereva biće Hala sportova 08. septembra 2019. sa početkom od 19 časova.


Dan boksa u nekadašnoj srpskoj prestonici u okviru kojeg će biti održan javni trening, a zatim i vrhunske borbe ljubiteljima plamenite veštine priuštiče u sjajnom ambijentu mečeve za pamčenje, ali i atmosferu na kome bi pozavidele mnoge boks manifestacije. 


Mečevi uz koje ide epitet „poslastice“  su svakako borbe u kojima će se za nove pobede boriti reprezentativci i višestruki šampioni Srbije Veljko Gligorić i Damjan Grmuša.


Aktuelni šampion „Zlatne rukavice“ 2018/19. Smederevac Nemanja Gavrilović zbog povrede i oporavka koji je tek završen nije ovaj put u stroju, neće moći nastupiti pred domaćom publikom, ali će svakako biti tu da podrži kolege i pozdravi sugrađane.


Borbe će biti održane u tri runde po tri minuta i biće uživo u TV prenosu na TV Arena Sport.


- Borbe -

Omladinci

-60 kg Stefan Camović - Kristijan Jovanović

-69 kg Strahinja Karabegović - Džejlan Toskić


Seniori

-60 kg Veljko Gligorić - Nenad Momirski 

-64 kg Nenad Jovanović - Viktor Ristić 

-69 kg Velibor Pucar - Damjan Grmuša

-75 kg Dejan Dašić - Nikola Jovanović

-75 kg Filip Džinić - Stefan Ristanović

-75 kg Stefan Ružević – Aleksandar Šerifović

-81 kg Nikola Kamaljević - Slobodan Jovanović

-91 kg Saša Milovac - Tadija Nikolovski

-91 kg Jababu Majidu - Alen Mašović


Oči u oči,  sa boks rukavicama na gotovs, uploviće najbolje mlade boks snage naše zemlje u fer plej borbu, koja će iznedriti šampione i prikazati zašto ovaj sport zovu plemenita veština.


Datum: 07.09.2019. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...