x

Dan boksa u Smederevu

Dan boksa u Smederevu Foto: BSS

Pod okriljem manifestacije „Smederevska jesen“ koja se u ovom gradu slavu vina i grožđa održava po 132. put, biće održan i boks spektakl. Poprište borbi mladih snaga boksa Srbije, ali i mesto na kome će preko sto učesnika (boksera) biti deo javnog treninga u organizaciji Bokserskog saveza Srbije i Grada Smedereva biće Hala sportova 08. septembra 2019. sa početkom od 19 časova.


Dan boksa u nekadašnoj srpskoj prestonici u okviru kojeg će biti održan javni trening, a zatim i vrhunske borbe ljubiteljima plamenite veštine priuštiče u sjajnom ambijentu mečeve za pamčenje, ali i atmosferu na kome bi pozavidele mnoge boks manifestacije. 


Mečevi uz koje ide epitet „poslastice“  su svakako borbe u kojima će se za nove pobede boriti reprezentativci i višestruki šampioni Srbije Veljko Gligorić i Damjan Grmuša.


Aktuelni šampion „Zlatne rukavice“ 2018/19. Smederevac Nemanja Gavrilović zbog povrede i oporavka koji je tek završen nije ovaj put u stroju, neće moći nastupiti pred domaćom publikom, ali će svakako biti tu da podrži kolege i pozdravi sugrađane.


Borbe će biti održane u tri runde po tri minuta i biće uživo u TV prenosu na TV Arena Sport.


- Borbe -

Omladinci

-60 kg Stefan Camović - Kristijan Jovanović

-69 kg Strahinja Karabegović - Džejlan Toskić


Seniori

-60 kg Veljko Gligorić - Nenad Momirski 

-64 kg Nenad Jovanović - Viktor Ristić 

-69 kg Velibor Pucar - Damjan Grmuša

-75 kg Dejan Dašić - Nikola Jovanović

-75 kg Filip Džinić - Stefan Ristanović

-75 kg Stefan Ružević – Aleksandar Šerifović

-81 kg Nikola Kamaljević - Slobodan Jovanović

-91 kg Saša Milovac - Tadija Nikolovski

-91 kg Jababu Majidu - Alen Mašović


Oči u oči,  sa boks rukavicama na gotovs, uploviće najbolje mlade boks snage naše zemlje u fer plej borbu, koja će iznedriti šampione i prikazati zašto ovaj sport zovu plemenita veština.


Datum: 07.09.2019. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...