I Novi Pazar ima maraton

Foto: E. Habibović

Novi Pazar će u nedelju, osmog septembra, biti domaćin prvog polumaratona, a direktor gradskog Sportskog saveza Emir Mehmedović rekao je da je sve spremno za veliki spektakl, koji podržava i gradska uprava.


- Cilj je da budemo dobri organizatori, a pre svega sjajni domaćini. S obzirom da se radi o prvom polumaratonu, prezadovoljni smo interesovanjem trkača. Maksimalno vodimo računa o bezbednosti, a angažovali smo i oko 100 volontera - rekao je Mehmedović.


Najbolja polumaratonka Srbije, Teodora Simović izrazila je zahvalnost zbog činjenice da joj je omogućeno da pred domaćom publikom pokuša da ostvari lični rekord.


- Ja i ostali pazarski polumaratonci želimo da utičemo na druge da se bave trčanjem. Na brzoj stazi biće odlične Nevena Jovanović, Nataša Ćulafić, Sandra Uzelac, Biljana Kirađijeva, takođe i Stenli Kipruto, Đuro Borbelj, Aleksandar Kirađijev - navela je Simović.


Zamenik direktora Pazarskog polumaratona Eldin Hujević najavio je učešće više od 500 trkača iz Srbije i regiona.


- Njih oko 400 je potvrdilo dolazak. Na dan trke možemo da prijavimo još oko 100 takmičara i pozivam sve koji žele da nam se pridruže. Ubeđen sam da će naši sugrađani biti oduševljeni ovom međunarodnom manifestacijom - kazao je Hujević.


Član organizacionog odbora polumaratonske trke Elmir Habibović zamolio je Novopazarce da pokažu razumevanje zbog promena u režimu saobraćaja tokom trajanja polumaratona, koji će trajati od devet ujutru do 13.00.


Datum: 07.09.2019. Autor: M. Božić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...