x

Održan boks spektakl – Naissus Boxing Night 2019

Održan boks spektakl – Naissus Boxing Night 2019 Foto: Vanja Keser

Boks spektakl –  NAISSUS  BOXING NIGHT 2019. održan je u subotu veće (31. avgusta 2019) sa početkom u 20 časova u amfiteatru keja na Nišavi.


Pod otvorenim nebom Amfiteatra, uz direktan TV prenos na Areni, u organizaciji  bokserskog kluba Naissus, Bokserskog saveza Srbije i „Balkanboxinga“ najbolji bokseri Srbije u olimpijskom i profesionalnom boksu demonstrirali su svoje umeće u ringu u kome su uživali  ljubitelji ove plemenite veštine koji su do poslednjeg mesta ispunili amfiteatar.


Naissus boxing night 2019


U devet borbi, nadmetali su se najbolji bokseri Srbije, a najveću pažnju privukle su borbe troje Nišlija koji su zabeležili pobede – Petar Stošić, Nina Stajković i Nikola Stevanović.


Najuzbudljivija borba koja je podigla brojnu publiku na noge, preko 5000 ljudi, bila je glavna borba do 69 kilograma između Petra Stošića i Jasmina Ramića gde je pobedu odneo ljubimac domaće publike Stošić (pobeda na poene). Nišlija Stevanović  je savladao Kenana Penjića u borbi koja će se dugo pamtiti i prepričavati, takođe na poene, odlukom sudija.



U  ženskoj borbi na boks manifestaciji kraj Nišave održanoj u kategoriji do 64 kilograma između Nine Stajković i Marije Torlaković do pobede je stigla nišlijka, državna šampionka u boksu i kik-boksu nakon prekida.


Borbe, parovi:

Pre borbe –

 

-91+ kg Marko Radonjić – Jasmin Haskić pobeda Radonjića


-76 kg Filip Džinić – Benjamin Skender pobeda Džinića


-57 kg Sara Marjanović vs Marija Živković – pobeda Marjanovićeve


-64 kg Nina Stajković vs Marija Torlaković – pobeda Stajkovićeve


-60 kg Nenad Momirski vs Ranko Davidović – pobeda Momirskog


-69 kg Petar Stošić vs Jasmin Ramić – pobeda Stošića


-81 kg Nikola Stevanović vs Kenan Penjić – pobeda Stevanovića


-81 kg Saša Milovac vs Slavoljub Budeša pobeda Milovca


-87 kg Darko Stanković vs Bojan Čestić – pobeda Stankovića


Datum: 01.09.2019. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...