x

KSS i Mocart ozvaničili četvorogodišnju saradnju

KSS i Mocart ozvaničili četvorogodišnju saradnju Foto: Marko Metlas / KSS

Košarkaški savez Srbije i kompanija „Mocart“ objavili su danas na konferenciji za medije u „Štark areni“ da su potpisali četvorogodišnji ugovor o saradnji.


Tako se još jedna veoma uspešna kompanija kakva je „Mocart“ pridružila pulu sponzora KSS. Ispred „Mocarta“, na konferenciji su bili izvršni direktor Dejan Ćirović i direktor marketinga Dejan Kosanović.


Prisutnima se prvi obratio Ćirović.


Želim da izrazim ponos i zadovoljstvo što smo postali deo jedne ovako velike i uspešne porodice KSS. Za nas je ovo nastavak onoga što smo radili godinama unazad – pomagali srpski sport kroz saveze i klubove. Takođe, ovaj ugovor je potvrda da najbolji idu uz najbolje. Bez želje da stvaramo pritisak na ove momke, ne sumnjamo da će se iz Kine vratiti sa medaljom, a na nama je da ih sačekamo ispred Skupštine. I još nešto – za svaki koš Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini kompanija „Mocart“ će uplatiti 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara u humanitarne svrhe – rekao je Ćirović.


Generalni sekretar KSS Dejan Tomašević takođe je izrazio zadovoljstvo.


Poznajem ove ljude godinama unazad, dolaze iz košarkaškog grada Čačka i normalno da sa njima napravimo saradnju, a dokaz koliko imaju poverenja u ovo što radimo je što su od starta izrazili želju da odmah budu četiri godine sponzori i veliko im hvala… Jedna od akcija „Mocart“ je izgradnja i renovinarnje košarkaških terena, a da li će oni biti puni mnogo zavisi i od svih uspeha naših reprezentacija i rada KSS…


Tomašević je Ćiroviću poklonio dres reprezentacije sa natpisom „Mocart“, a izvršni direktor ove kompanije generalnom sekretaru KSS je poklonio loptu. (Izvor: KSS)


Datum: 09.08.2019. Autor: KSS

PROČITAJTE JOŠ...