Vasić i Mačković posetili VK Srebrno jezero

Naš dvojac, adut reprezentacije, dao podršku klubu koji kreće dalje s velikim ambicijama 

Dok su posmatrali neku novu decu kako tegle čamac jedva čekajući da ga polože na vodu Srebrnog jezera, Miloš Vasić i Martin Mačković su se setili svojih početaka. 

–  Veslanje je najlepši sport, ali je i mnogo zahtevan. Gledam ove momke i sećam se kada sam ja počinjao. Vidim da će ovde biti mnogo dobrih veslača. Želim im puno sreće i uspeha u našem i njihovom sportu, takođe i lepih putovanja, koja dolaze uz veslanje – smatra Vasić.  

U posetu su s našim asovima, pobednicima prvog takmičenja za Svetski kup ove sezone, u Plovdivu, došli i predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić i njegov zamenik Slađan Marković. U ime kluba treningu su prisustvovali Zoran Đelić i Jovica Đurić.

–  Presrećan sam kada vidim da nova generacija veslača rođenih u našem gradu stasava uz ovako lep sport. Verujem da će ovi mladi momci već sledeće godine početi da osvajaju medalje na pionirskim i kadetskim takmičenjima u organizaciji Veslačkog saveza. Planiramo da podržimo klub kupovinom još nekoliko trenažnih čamaca. Opština Veliko Gradište je mnogo pomogla Veslačkom savezu Srbije izgradnjom veslačkog centra na našem jezeru. Uslovi za rad su fenomenalni – istakao je Milić.

Datum: 12.07.2019. Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...