Srpski bokseri na pripremama u Rusiji

Saradnja bokserskih saveza Rusije i Srbije nastavlja se sve jačim intenzitetom. Potvrda tome je novi odlazak najboljih boksera Srbije na zajedničke pripreme sa ruskom reprezentacijom u Moskovsku oblast, čuvenu bazu Centar progresa boksa.


Tim Srbije koji se našao u avionu za Moskvu čine reprezentativci: Rade Joksimović (muva kategorija), Dušan Janjić (bantam), Veljko Gligorić (pero), Nemanja Gavrilović (laka), Aleksandar Konovalov (poluvelter), Damjan Grmuša (velter), Milosav Savić i Aleksandar Marković (srednja), Sandro Poletan (poluteška), Marko Docić i Slobodan Jovanović (teška), Vladan Babić (superteška), predvođeni selekorom Miodragom Perunovićem, trenerima: Dušanom Mileusnićem i Manetom Marčetom i kondicionim trenerom Igorom Tomaševićem.


Zajedničke pripreme ruske i srpske boks armade će trajati 17 dana, gde će naši borci koristiti sve uslove koje koriste najbolji na svetu. Srpski treneri će napraviti zajednički plan i program sa ruskim kolegama, dok će sparing sa bokserima domaćina biti pravi test za naše reprezentativce, na osnovu kojeg ćemo dobiti finalni spisak za učešće na Evropskim igrama u Belorusiji.


Na slatkim mukama je naš selektor Perunović, jer je u srednjoj i teškoj kategoriji pozvao po dva boksera, tako da treba da se odluči između Savića i Markovića, odnosno Docića i Jovanovića.


Evropske igre u okviru kojih je i Evropsko prvenstvo počinje 20. Juna 2019. u Minsku. Srbija 30 godina čeka medalju sa evropskih prvenstava u boksu, što je motiv više našim bokserima i stručnom štabu.


Datum: 02.06.2019. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...